Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyi az esélye, hogy azért csinálja ezt a csaj, mert hasonlítani akar a barátnőmre?
Évekkel ezelőtt jópárszor bepróbálkoztam ennél a csajnál, de rám se hederített. Összejöttem egy csajjal évekkel ezelőtt, és pár hete többször is összefutottam ezzel a csajjal, s legtöbbször ott volt a barátnőm is. Most pedig facebookra ugyanolyan jellegű képeket kezdett el feltölteni, mint a barátnőm (sok képen a mellei jól ki vannak téve, esetleg miniruha van rajta, vagy valami ruha magassarkúval, tükrös selfie-s kép stb.). Nincs meg neki a barátnőm ismerősnek, bár sok képe nyílvános, szóval láthatja, nekem sincs meg ismerősnek, csak van egy tánccsoportunk, aminek csináltam egy fb profilt és azon jelöltem be őt, de szerintem tudja, hogy én üzemeltetem.
Engem akarna hergelni vagy meg akarna szerezni azzal, hogy azt firtatja, hogy ő bizony jó nő?!
Bármi lehet. Nekem is volt egy lány aki tetszett, de én sem kellettem neki igazán akkor. Utána lett párom és a saját dolgaival szembe menő képeket kezdett el az is posztolgatni, teljesen a páromra hajazva.
Csak nevetni tudok ezeken, többet nem érnek. :D
Es ennek nyilvan te vagy az oka szerinted. 😅
Hihetetlen, hogy pasik mikbol kepesek azt leszurni, hogy odavannak ertuk.
Ja, a lanyok jelentos resze ilyen kepeket tesz ki.
Igazan egyedi a bari nod a tukros, melles, miniruhas fotoival.😁😂😂😂
Ja nem, csak a szokasos tucat ribi fotok.
Úristen, ne az mindennek a legalja gyerekek... Konspilációs elméletek number one.
Kérdező, szerintem az öszes többi lányka is csak a te barátnőd miatt rak ki pózolós, csiniruhás, vagy csöcskidobós kéepket, mert mind csak téged akar "hergelni". (Amúgy is ez olyan qrva egyedi dolog a mai világban, szinte senki nem csinélja... :D) Ők sem ismerőseid, de pont ezért, hogy ne fogj nyomot.
Aztaq.............. most komolyna, végig is gondolod, amit írsz??
Egyébként meg nem lenne jobb, ha mondjuk ahelyett, hogy bejelölöd és csorgatod a nyálad a csajra, mondjuk inkább a kedves barátnőddel foglalkoznál?
(Aki neked egyébként neked személyesen még csak nem is ismerősöd, de NYILVÁN neked akar imponálni.. lol)
CSak egy ötlet. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!