Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csaj aki oda volt értem, de én nem udvaroltam neki, összejött mással, és le is feküdt vele. Nem is szeret már, vagy lehet féltékennyé akar tenni? Normális válaszolóknak megy a zöld pacsi
Neked nem kellett, Ő meg talált olyat akinek igen. Vagy épp Őt találták meg.
Ennyiiii, ne hidd magad Istennek vannak rajtad kívül több millióan :-) Bohóc vagy, de mennyien vagytok Istenkem!!! :-)))))
21N
Ha nem érzel utána, akkor hogyan tehet féltékennyé? Ilyen butusnak gondolod? Mivel ő volt veled állapotos, ha te jössz össze Emesével, akkor a lány féltékenységi erőszakot szenved el.
Jelen állás szerint provokálónak érzed, hogy lemondott rólad, és egy másik bikát választott?
Erről lehet szó.
"oda volt érted"=/="szerelmes volt beléd"
Nem szerelmes volt, csak fel akart próbálni. Nem jött össze -> ment egy házzal arrébb. Oszt' ott beporozták a bibéjét.
Ennyi a történet.
Ha sajnálod a dolgot, akkor tanulj belőle: a következő ilyen esetnél ne kéresd magad, hanem zavard be a lompost, izibe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!