Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagyok belé, de nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok belé, de nem akarok pótanya lenni?

Figyelt kérdés

Megismertem egy férfit. Az elejétől kezdve tudtam, hogy a gyerekével él és egyedül neveli, így nem is terveztem vele semmit. Aztán ez másképp alakult, magába bolondított. Azt vettem észre, hogy egyre többet vagyok nála. Szerelmes vagyok. És a kisfia is tündéri, most még tök idili a helyzet. De nem érzem azt, hogy más gyerekét tudnám családtagnak tekinteni, nevelni. Félő, ha lenne egy sajátom, akkor a sajátot sokkal jobban szeretném. Hosszútávú kapcsolatban azonban ez bekövetkezne. A kisfiú anyukájával “problémák” vannak.

Ti mit tennétek? Hagynátok a kapcsolatot?

27/nő

2021. okt. 31. 19:18
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Most hogy jön ide az öröklődés?
2021. okt. 31. 19:57
 12/19 anonim ***** válasza:
33%

ez nekem olyan fura.

én alapból szeretem a gyerekeket, sajnos nekem nem lehet saját.

de ha lehetne, akkor sem tennék ilyen megkülönböztetést.

annak a férfinak a gyereke, akibe szerelmes vagy, szereted a gyerekét is, mert hozzá tartozik, és mert miért ne lehetne szeretni egy kisfiút? és miért kell méricskélni, h. majd egyiket jobban szeretem, mint a másikat?

mondd inkább azt, h. másképp szereted majd, de mindkettőt szeretheted intenzíven.

a saját gyerek másféle kapocs, de az nem zárja ki h. ezt a szegény kisfiút is szeresd.

a gyerek érdekében mondom, hadd találjon a párod egy nálad önzetlenebb, melegszívűbb nőt.

ha ő ezt tudná, tuti szakítana veled.

gondolj bele, fordított helyzetben neked hogy esne, ha az új párod nem szeretné a te korábbi kapcsolatodból származó kicsidet?!

2021. okt. 31. 19:59
 13/19 anonim ***** válasza:
53%

Ha alapvetően szerelmesek vagytok egymásba és egyébként minden más rendben, akkor szerintem sem érné meg eldobnod ezt a férfit. Nyilván furcsa a gondolat, hogy más vérét fogadod el, de nem lehetetlen, idővel változhatnak az érzéseid. Az sem feltétlenül gond, ha nem tudod úgy szeretni a kicsit, ez is érthető, természetes, nem is muszáj. Hosszú távon nem rád hárul a gyermeknevelés oroszlán része.Elég, ha képes vagy megbarátkozni a helyzettel.

Kérdés, neked megér-e vajon ennyit a Szerelmed?...

2021. okt. 31. 20:02
 14/19 A kérdező kommentje:
Nem írtam, hogy nem tudnám szeretni. Azt írtam, hogy a sajátot biztos jobban szeretném. És ezzel szerintem nem túlzok, nem hazudok, nem pökhendiskedek. Ösztönösen a sajátját szereti mindennél jobban egy nő. És pont, hogy nem vagyok ridegszívű, mert már előre ettől félek. Pont azért félek tőle, mert a kisfiúnak sem lenne jó. Legalábbis szerintem. Aztán lehet, hogy csak túldramatizálom.
2021. okt. 31. 20:06
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez segít egy cseppet én is tudom hogy a családom nem engem szeret jobban ha nem a testvéremet,szóval szerintem nem kell attól félni hogy a saját gyerekedet jobban fogod szeretni.
2021. okt. 31. 20:14
 16/19 anonim ***** válasza:
59%

"Tudom, hogy nem kizáró ok erre a már meglévő kisfiú, csak tudom, hogy a sajátot sokkal jobban szeretném."

legalább legyél őszinte, bszki! aki ilyet leír, az nem szereti azt a másik gyereket.

2021. okt. 31. 20:21
 17/19 A kérdező kommentje:

Nem is szerethetem még, hisz 1 hónapja ha ismerem. Egy tündéri, aranyos kisfiú, de nem kötődök hozzá, úgy mintha az enyém lenne. Ettől még szeretek vele játszani, ő is szeret velem. Nem is akarnék rosszat soha egy gyereknek sem.

Más kedvelni, megkedvelni, szeretgetni más gyerekét, meg megint más anyjaként szeretni.

Szerintem ez pont, hogy egyenes. Őszinte vagyok.

2021. okt. 31. 21:55
 18/19 anonim ***** válasza:
74%
Szakítanék, de nem tudtam volna beleszeretni. Alapból ha megtudom valakiről, hogy apuka, az megöl minden érzést.
2021. okt. 31. 22:47
 19/19 anonim ***** válasza:
0%

12-esnek igaza van. Borzalmas hogy itt mennyire nem-csaladcentrikus emberek vannak (férfiak és nők is.)

Ha nem tartja a kapcsolatot az exével én nem értem miért lenne akadály a gyerek.

Bár ha éreztetnéd a kisfiúval hogy nem szereted annyira, vagy elvárnád az apjától hogy hanyagolja miattad a gyereket, akkor kíméld meg őket magadtól.

2021. nov. 1. 05:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!