Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok belé, de nem akarok pótanya lenni?
Megismertem egy férfit. Az elejétől kezdve tudtam, hogy a gyerekével él és egyedül neveli, így nem is terveztem vele semmit. Aztán ez másképp alakult, magába bolondított. Azt vettem észre, hogy egyre többet vagyok nála. Szerelmes vagyok. És a kisfia is tündéri, most még tök idili a helyzet. De nem érzem azt, hogy más gyerekét tudnám családtagnak tekinteni, nevelni. Félő, ha lenne egy sajátom, akkor a sajátot sokkal jobban szeretném. Hosszútávú kapcsolatban azonban ez bekövetkezne. A kisfiú anyukájával “problémák” vannak.
Ti mit tennétek? Hagynátok a kapcsolatot?
27/nő
ez nekem olyan fura.
én alapból szeretem a gyerekeket, sajnos nekem nem lehet saját.
de ha lehetne, akkor sem tennék ilyen megkülönböztetést.
annak a férfinak a gyereke, akibe szerelmes vagy, szereted a gyerekét is, mert hozzá tartozik, és mert miért ne lehetne szeretni egy kisfiút? és miért kell méricskélni, h. majd egyiket jobban szeretem, mint a másikat?
mondd inkább azt, h. másképp szereted majd, de mindkettőt szeretheted intenzíven.
a saját gyerek másféle kapocs, de az nem zárja ki h. ezt a szegény kisfiút is szeresd.
a gyerek érdekében mondom, hadd találjon a párod egy nálad önzetlenebb, melegszívűbb nőt.
ha ő ezt tudná, tuti szakítana veled.
gondolj bele, fordított helyzetben neked hogy esne, ha az új párod nem szeretné a te korábbi kapcsolatodból származó kicsidet?!
Ha alapvetően szerelmesek vagytok egymásba és egyébként minden más rendben, akkor szerintem sem érné meg eldobnod ezt a férfit. Nyilván furcsa a gondolat, hogy más vérét fogadod el, de nem lehetetlen, idővel változhatnak az érzéseid. Az sem feltétlenül gond, ha nem tudod úgy szeretni a kicsit, ez is érthető, természetes, nem is muszáj. Hosszú távon nem rád hárul a gyermeknevelés oroszlán része.Elég, ha képes vagy megbarátkozni a helyzettel.
Kérdés, neked megér-e vajon ennyit a Szerelmed?...
"Tudom, hogy nem kizáró ok erre a már meglévő kisfiú, csak tudom, hogy a sajátot sokkal jobban szeretném."
legalább legyél őszinte, bszki! aki ilyet leír, az nem szereti azt a másik gyereket.
Nem is szerethetem még, hisz 1 hónapja ha ismerem. Egy tündéri, aranyos kisfiú, de nem kötődök hozzá, úgy mintha az enyém lenne. Ettől még szeretek vele játszani, ő is szeret velem. Nem is akarnék rosszat soha egy gyereknek sem.
Más kedvelni, megkedvelni, szeretgetni más gyerekét, meg megint más anyjaként szeretni.
Szerintem ez pont, hogy egyenes. Őszinte vagyok.
12-esnek igaza van. Borzalmas hogy itt mennyire nem-csaladcentrikus emberek vannak (férfiak és nők is.)
Ha nem tartja a kapcsolatot az exével én nem értem miért lenne akadály a gyerek.
Bár ha éreztetnéd a kisfiúval hogy nem szereted annyira, vagy elvárnád az apjától hogy hanyagolja miattad a gyereket, akkor kíméld meg őket magadtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!