Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok belé, de nem akarok pótanya lenni?
Megismertem egy férfit. Az elejétől kezdve tudtam, hogy a gyerekével él és egyedül neveli, így nem is terveztem vele semmit. Aztán ez másképp alakult, magába bolondított. Azt vettem észre, hogy egyre többet vagyok nála. Szerelmes vagyok. És a kisfia is tündéri, most még tök idili a helyzet. De nem érzem azt, hogy más gyerekét tudnám családtagnak tekinteni, nevelni. Félő, ha lenne egy sajátom, akkor a sajátot sokkal jobban szeretném. Hosszútávú kapcsolatban azonban ez bekövetkezne. A kisfiú anyukájával “problémák” vannak.
Ti mit tennétek? Hagynátok a kapcsolatot?
27/nő
Gondolom ez volt a legjobb az összes közül, a gyerekes apuci problémás anyucival.
Csak a saját életed bonyolítod.
Össze sem kellett volna jönni vele.
Nem, nem ok a sokból. Sőt nem is ok, inkább aggodalom.
Amúgy már szerelmet vallott nekem és én is neki, azután ijedtem meg, hogy mi lesz.
Én szeretnék saját gyereket. Tudom, hogy nem kizáró ok erre a már meglévő kisfiú, csak tudom, hogy a sajátot sokkal jobban szeretném. A kicsinek meg még egyértelműen egy anya helyettesítő lennék és nem “apa párja”, mert még ovis korú.
Az anyuka nem úgy próblémás 4-es.
Ezért tettem idézőjelbe. Beteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!