Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagyok belé, de nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok belé, de nem akarok pótanya lenni?

Figyelt kérdés

Megismertem egy férfit. Az elejétől kezdve tudtam, hogy a gyerekével él és egyedül neveli, így nem is terveztem vele semmit. Aztán ez másképp alakult, magába bolondított. Azt vettem észre, hogy egyre többet vagyok nála. Szerelmes vagyok. És a kisfia is tündéri, most még tök idili a helyzet. De nem érzem azt, hogy más gyerekét tudnám családtagnak tekinteni, nevelni. Félő, ha lenne egy sajátom, akkor a sajátot sokkal jobban szeretném. Hosszútávú kapcsolatban azonban ez bekövetkezne. A kisfiú anyukájával “problémák” vannak.

Ti mit tennétek? Hagynátok a kapcsolatot?

27/nő

2021. okt. 31. 19:18
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
93%
Igen, hagynám.
2021. okt. 31. 19:25
 2/19 anonim ***** válasza:
76%

Gondolom ez volt a legjobb az összes közül, a gyerekes apuci problémás anyucival.

Csak a saját életed bonyolítod.

Össze sem kellett volna jönni vele.

2021. okt. 31. 19:28
 3/19 anonim ***** válasza:
86%
Én nem zárnám le csak úgy, érzéseid változhatnak, megszeretheted a gyereket, vagy megtanulhatod uralni az érzéseidet, ne a feltételezett jövö miatt szakits. Persze ha ez csak egy ok lesz a sokbol, akkor már elgondzkodhatsz rajta.
2021. okt. 31. 19:28
 4/19 anonim ***** válasza:
87%
Nem biztos hogy anyu a problémás, van ám csomó nárcisztikus férfi aki befeketíti a nejét, de előtte még ki is csinálja tárgyalás előtt, hogy a bíró is làssa mennyire bolond. Elég nagy számba megy ez, olvass bele a facebook bantalmazott nők csoportjaba, van aki evek ota nem lathatta a gyereket, csak mert apu lefotozta otthon a koszt es rafogra anyura hogy depresszios.
2021. okt. 31. 19:32
 5/19 A kérdező kommentje:

Nem, nem ok a sokból. Sőt nem is ok, inkább aggodalom.

Amúgy már szerelmet vallott nekem és én is neki, azután ijedtem meg, hogy mi lesz.

Én szeretnék saját gyereket. Tudom, hogy nem kizáró ok erre a már meglévő kisfiú, csak tudom, hogy a sajátot sokkal jobban szeretném. A kicsinek meg még egyértelműen egy anya helyettesítő lennék és nem “apa párja”, mert még ovis korú.

2021. okt. 31. 19:33
 6/19 anonim ***** válasza:
86%
Miért akarsz elrontani valamit, ami jó? Nem fogod annyira szeretni, mint a sajátodat, de nem is kell, van neki anyukája. Ő meg hiába problémás, ha a párod fékezni tudja. Én bevállaltam, és boldog vagyok. Persze senki sem úgy tervezi az életét, hogy egy apukával jön össze, de ha ezt hozta a sors és boldog vagy, akkor nem értem, hogy miért dobnád el.
2021. okt. 31. 19:35
 7/19 A kérdező kommentje:

Az anyuka nem úgy próblémás 4-es.

Ezért tettem idézőjelbe. Beteg.

2021. okt. 31. 19:39
 8/19 anonim ***** válasza:
70%
Annyi csak hogy amit ketten kerestek, mindegy ha ugyanannyit vagy te tobbet, az feleződik örökléskor és az idegen gyerek is reszesül a te örökségedből.
2021. okt. 31. 19:39
 9/19 anonim ***** válasza:
60%
Milyen betegsege van?
2021. okt. 31. 19:42
 10/19 anonim ***** válasza:
74%
Nem kéne pótanyunak lenned, van annak saját anyja, többet kéne vele lennie.
2021. okt. 31. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!