Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem akarok játszmázni többé....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarok játszmázni többé. Van más megoldás?

Figyelt kérdés
Hosszú lesz, úgyhogy előre is bocs. Szóval az utóbbi időkben kb. 2-3 éve sokat olvastam az önfejlesztésről, a párkapcsolati problémák kezeléséről, a kudarcok elviseléséről stb. Youtube-on elkezdtem külföldi csatornákat nézni és számos MGTOW videót és egyéb red pill videókat néztem meg. Nevezzetek szánalmas gyökérnek, nem érdekel, de soha nem voltam sikeres a nőknél. Nem vagyok ronda, nem vagyok bunkó, milliomos nem vagyok, de jól állok anyagilag. Az a néhány lány/nő, akikkel eddig együtt voltam, maximum 3 hónap után szakítottak velem, az esetek többségében egy nagydumás macsó alfahímért hagytak el. Mondanom se kell, hogy ez mennyi frusztráltságot és dühöt váltott ki belőlem. Aztán elkezdtem edzeni, elkezdtem divatosabban öltözködni és bár több figyelmet kaptam a nőktől, mint eddig, de ezek a pár hónap utáni lepattintások nem szűntek meg. Ekkor jöttem rá, hogy a probléma belülről fakad. Szinte mindig én kerestem a nőt, sose vártam meg, hogy ők keressenek. Mindig kedves voltam, én voltam az aki megkérdezte, hogy mikor találkozzunk stb. stb. A különböző videókból és cikkekből rájöttem, hogy kb. mindent, amit eddig csináltam a párkapcsolataimban az úgy szar, ahogy van... "Ne írj vissza legalább fél napig!", "Éreztesd vele, hogy bármikor lecserélheted!", "Soha ne mondd neki, hogy szereted, csak ha ő is mondja!" Kipróbáltam ezeket. Hasznos tanácsok, abból a szempontból, hogy a nő is keresni kezdett engem, ami jól esett őszintén szólva. De aztán vele is vége lett más okok miatt. Nem akarom ezt csinálni! Nem akarok játszmázni, nem akarom eljátszani azt, hogy nem érdekel egy nő, miközben megbolondulok érte. Ez engem nem tesz boldoggá és én boldogságot és örömöt akarok egy párkapcsolatban, hiszen ez a lényege többek között, nem? Ha egy párkapcsolatot csak ezekkel a játszmákkal tudok fenntartani, akkor nem hiszem, hogy valaha is lesz boldog párkapcsolatom. Bármilyen tanács, esetleg tapasztalat vagy valami jólesne most. Ha idáig elolvastad, akkor ezer hála!
2021. okt. 29. 14:01
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
92%

"nagydumás macsó alfahímért hagytak el. Mondanom se kell, hogy ez mennyi frusztráltságot és dühöt váltott ki belőlem"

Van baj bőven. Aztán még tetőzted ezekkel a hülye youtube tanácsokkal.

Igen, van értelme, ha nem azonnal válaszolsz, hagyod, hogy ő keressen, mint emberi pszichológián alapuló trükkök, működnek, de ezeket minimumon kell űzni, nem erre alapozni a kommunikációt...

Az, hogy pár hónap után elegük lesz belőled a belső értékeid miatt van. Nem múlt el a frusztráltság, a kisebbségi komplexus, a düh. Ezeken kéne dolgoznod, nem az izmaidon.

2021. okt. 29. 15:27
 22/24 anonim ***** válasza:
87%

Ahogy a #9 is leírta, az a lényeg, hogy önmagadat add! Tényleg nem kell játszmázni, trükközni. Nem egoból kell cselekedni, hanem szívből! Meg is bolondulnék, ha mindenféle YouTube-os tanácsot betartanék. Van egy két értékelhető dolog a YouTube-on, meg pszichológiai szakkönyvek, de nem eszerint élem az életemet. Kiszűröm belőle ami számomra építő jellegű, de nagyrészt a megérzéseimre hallgatok!

Volt már olyan ember az életedben akivel ha együtt voltál önazonos lehettél? Nem kellett megjátszanod magad, agyalni, hogy mikor mit mondhatsz, nehogy rossz pontot kapjál érte!

Akivel úgy tudtál együtt lenni, hogy nem kellett sakkjátszmaszerűen előre kitalálni, hogy ha ő ezt lépi, akkor te majd azt! De ha ő mégis mást lép, akkor te arra is felakarsz készülni, B és C tervvel.

Volt olyan akihez úgy tudtál közelíteni, mint ahogy a #9 is leírta?

Nyilván neki is sok melója van benne, de szerintem ezt hívják szeretetnek!

Ez belül kell érezned a másik iránt, és ha nem érzed egy idő után, akkor nem ő az igazi!

2021. okt. 29. 16:16
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom mit jelent az a játszmázás, miféle hülyeség ez?

Ha valaki szimpatikus és úgy érzed ő is annak tart, miért nem hívod el valahová, akár csak sétálni, vagy közös főzőcskére, vagy vmi hasonló. :)

2021. okt. 30. 19:10
 24/24 anonim ***** válasza:
Én se, ezért zárkózok be néha, hogy legyen erőm hallgatni.
2021. okt. 30. 19:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!