Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarok játszmázni többé. Van más megoldás?
Rettentően buta vagy. Az alapoktól kellene újratanulnod az emberi kapcsolatok (és majd csak nagyon sokkal utána a párkapcsolatok) dinamikáját. Teljesen másfajta nézőpontból figyelve a dolgokat kellene egyáltalán elkezdeni a tanulást.
És még mindig nem jár senkinek párkapcsolat. Bármennyire is el akarod magaddal hitetni, ez az egész nem DIREKT csereüzlet alapon működik. Ha valaha sikeres akarsz lenni, akkor meg kell tanulnod, hogy a lényeg pontosan mely apró részletekben rejlik + teljesen át kell változnod belülről (és lehet, hogy kívülről is valamennyit, de messze nem annyit, mint belülről).
"az esetek többségében egy nagydumás macsó alfahímért hagytak el."
Én nem vagyok macsó alfahím, mégsem hagyott el a menyasszonyom 3 hónap után. De megpróbálom a te (furcsa) szemszögedből vizsgálni a világot, lássuk hát.
* felrakja az incelszemüveget *
"Téged mi gátol meg abban, hogy macsó alfahímmé válj?
Irány a konditerem és pattintsd ki magad. Öltözz fel igényes ruhákba. Ta-damm! Kész, mostantól te vagy a MACSÓ ALFAHÍM aki ELVESZI MÁS NŐIT. Mert a nők erőforrások, amiket csak úgy passzolgatnak a macsó alfahímek. A nők. Az erőforrás. Incel. Bizony. Mindegy."
* leveszi az incelszemüveget *
Hű haver, ijesztő lehet így élni. :D
Akkor talán ne használd pontosan azt a szótárt, amit ők. Idióta általánosítás, ez a "macsó alfahím" kifejezés is egy akkora elmebetegség, hogy csak na.
Mindegyik barátom valamilyen szinten el van hízva, van aki dolgozik rajta, van aki leszarja, mégsem happolták el előlük a nőiket a macsó alfahímek. Pedig bizisten találkoztak a feleségeik / barátnőik aktívan sportoló férfival.
De mondok egy személyeset is: Én edzek rendszeresen, látszik is rajtam, hogy kései harmincasként jól össze vagyok rakva, mégsem "béta" férfiak (vagy nem tudom, a te szótáradban hogy nevezik ezt) nőit fűztem, amikor egyedülálló voltam.
Mindennap többször mondom a menyasszonyomnak, hogy szeretem, ölelem, puszilom, rengeteget. Elmesélem neki, hogy épp mitől szorongok, mitől félek, ha felgyűlnek bennem az érzelmek, vagy meghat valami, sírok előtte. Ha seggfejül viselkedtem, azonnal bocsánatot kérek, és ő tárt karokkal vár, megbeszéljük mi vezetett odáig, hogy nem viselkedtünk egymással megfelelően. Rengeteget beszélünk róla, rólam, kettőnkről, nincs tabu, megértőek és támogatóak vagyunk. Mindketten előrébb tudjuk helyezni a másikat magunknál, ezért is érezzük, hogy tehettünk valakiért valamit és van, aki magunknál is jobban szeret minket. Ugyanakkor tudjuk, hogy önmagunkban is teljes értékű, értékes emberek vagyunk, de ugyanakkor hálásak is a másikért. Vitázunk sokmindenen, de az alapvető dolgokban egyetértünk, úgy is jöttünk össze. Megfelelő, nyílt, őszinte kommunikáció a lényeg mindkettőnknek. Ragaszkodunk egymáshoz, bújunk, ölelkezünk, de ha úgy van még "ki is rúgdossuk" a másikat, hogy menjen barátnőzni/sörözni a kollegákkal.
Felszabadító érzés önmagad lenni, őszinte, tabuk nélküli kapcsolatban lenni, ahol azt érezheted, hogy önmagadért szeretnek. Persze tudatosan kell élned, fejlődnöd, párt keresned, és mindennap megdolgozni a jó kapcsolatért.
Ezt tanácsolom neked is. Soha ne hagyd abba a fejlődést, és őszintén, nyíltan élj, bölcsen dönts.
Mert nem te voltál nekik az ,,igazi".
Ha több kapcsolatod is volt, akkor nem gondolom, hogy alapvetően rosszul kommunikálnál/ismerkednél.
Az, hogy ezek a kapcsolatok hamar véget értek, az már egy másik téma.
Az első hónapokban még csak megismeritek egymást, sőőőt..Bátran ki merem jelenteni, hogy minimum 1év!intenzív kapcsolat kell ahhoz (aztán együttélés, hogy ki lehessen jelenteni, hogy ismered igazán a párodat.
Az exeid valószínűleg ebben a néhány hónapban rájöttek, hogy mégsem tudják veled akármilyen okból kifolyólag hosszútávon elképzelni. Ez nem azt jelenti, hogy bármiben is hibáztál, egyszerűen csak ilyen az élet.
Nem voltunk jelen a kapcsolataidban, így nem tudjuk megmondani, mi veled a "baj".
De egy biztos. A gyerekes játszmákat felejtsd el. Amelyik férfi akar egy nőt, az igenis mutassa ki! (persze rátelepedni a másikra sem kell)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!