Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarok játszmázni többé. Van más megoldás?
én sem járnék veled, mert látszik, h. üres vagy h. neked ilyen csajozós figurák mondják meg a tutit, de nincs egyéniséged, nincsenek gondolataid, nincs stílusod, nincs semmi...
egy igazi ffi. kellően intelligens, olvasott, humoros, sármos, önmagát adja, nem trükközik.
te ettől messze vagy.
9-es vagyok
Több csalódás (4 éves kapcsolat, 1 éves kapcsolat, pár pár hónapos), igen csúnya helyben hagyások, 5 év teljes szingliség, és fokozatos önreflektálás, majd önfejlesztés (kommunikáció hozzám közel állókkal, visszajelzések figyelembe vétele, hibákból tanulás, felelősség NEM áthárítás) után megtaláltam a párom, akivel maradéktalanul boldog vagyok. 28 évesen. És bár összeillünk, minden "tökéletes", azért kemény munka nap mint nap fejlődésben maradni és fenntartani a párkapcsolatom "minőségét".
Szóval nem egyik napról a másikra megy, ez nem olyan, mint nyerni a lottón :D
Meg kell találni a helyes utat és megpróbálni rajta maradni életed végéig. Nem könnyű, de egyre jobban élvezi az ember a kihívásokat, és boldog tud lenni sok hátráltató körülmény ellenére is, minden téren :)
incel vagy te, kérdező.
a reakciód árulkodó.
Pocsékul fogalmazol. Logikai készséged nulla.
Tanuld újra a magyar nyelvet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!