Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem akarok játszmázni többé....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarok játszmázni többé. Van más megoldás?

Figyelt kérdés
Hosszú lesz, úgyhogy előre is bocs. Szóval az utóbbi időkben kb. 2-3 éve sokat olvastam az önfejlesztésről, a párkapcsolati problémák kezeléséről, a kudarcok elviseléséről stb. Youtube-on elkezdtem külföldi csatornákat nézni és számos MGTOW videót és egyéb red pill videókat néztem meg. Nevezzetek szánalmas gyökérnek, nem érdekel, de soha nem voltam sikeres a nőknél. Nem vagyok ronda, nem vagyok bunkó, milliomos nem vagyok, de jól állok anyagilag. Az a néhány lány/nő, akikkel eddig együtt voltam, maximum 3 hónap után szakítottak velem, az esetek többségében egy nagydumás macsó alfahímért hagytak el. Mondanom se kell, hogy ez mennyi frusztráltságot és dühöt váltott ki belőlem. Aztán elkezdtem edzeni, elkezdtem divatosabban öltözködni és bár több figyelmet kaptam a nőktől, mint eddig, de ezek a pár hónap utáni lepattintások nem szűntek meg. Ekkor jöttem rá, hogy a probléma belülről fakad. Szinte mindig én kerestem a nőt, sose vártam meg, hogy ők keressenek. Mindig kedves voltam, én voltam az aki megkérdezte, hogy mikor találkozzunk stb. stb. A különböző videókból és cikkekből rájöttem, hogy kb. mindent, amit eddig csináltam a párkapcsolataimban az úgy szar, ahogy van... "Ne írj vissza legalább fél napig!", "Éreztesd vele, hogy bármikor lecserélheted!", "Soha ne mondd neki, hogy szereted, csak ha ő is mondja!" Kipróbáltam ezeket. Hasznos tanácsok, abból a szempontból, hogy a nő is keresni kezdett engem, ami jól esett őszintén szólva. De aztán vele is vége lett más okok miatt. Nem akarom ezt csinálni! Nem akarok játszmázni, nem akarom eljátszani azt, hogy nem érdekel egy nő, miközben megbolondulok érte. Ez engem nem tesz boldoggá és én boldogságot és örömöt akarok egy párkapcsolatban, hiszen ez a lényege többek között, nem? Ha egy párkapcsolatot csak ezekkel a játszmákkal tudok fenntartani, akkor nem hiszem, hogy valaha is lesz boldog párkapcsolatom. Bármilyen tanács, esetleg tapasztalat vagy valami jólesne most. Ha idáig elolvastad, akkor ezer hála!
2021. okt. 29. 14:01
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
90%
Elhívtad randira/ közös programra a neked tetsző nöt? 6 voltam
2021. okt. 29. 14:41
 12/24 A kérdező kommentje:
#9 Ugyanezt szeretném én is, ami neked van!
2021. okt. 29. 14:41
 13/24 A kérdező kommentje:
#11 Persze.
2021. okt. 29. 14:47
 14/24 anonim ***** válasza:
86%

én sem járnék veled, mert látszik, h. üres vagy h. neked ilyen csajozós figurák mondják meg a tutit, de nincs egyéniséged, nincsenek gondolataid, nincs stílusod, nincs semmi...

egy igazi ffi. kellően intelligens, olvasott, humoros, sármos, önmagát adja, nem trükközik.

te ettől messze vagy.

2021. okt. 29. 14:57
 15/24 anonim ***** válasza:
91%

9-es vagyok

Több csalódás (4 éves kapcsolat, 1 éves kapcsolat, pár pár hónapos), igen csúnya helyben hagyások, 5 év teljes szingliség, és fokozatos önreflektálás, majd önfejlesztés (kommunikáció hozzám közel állókkal, visszajelzések figyelembe vétele, hibákból tanulás, felelősség NEM áthárítás) után megtaláltam a párom, akivel maradéktalanul boldog vagyok. 28 évesen. És bár összeillünk, minden "tökéletes", azért kemény munka nap mint nap fejlődésben maradni és fenntartani a párkapcsolatom "minőségét".

Szóval nem egyik napról a másikra megy, ez nem olyan, mint nyerni a lottón :D

Meg kell találni a helyes utat és megpróbálni rajta maradni életed végéig. Nem könnyű, de egyre jobban élvezi az ember a kihívásokat, és boldog tud lenni sok hátráltató körülmény ellenére is, minden téren :)

2021. okt. 29. 15:01
 16/24 A kérdező kommentje:
#14 Kellenél te a kutyának a bunkó, fellengzős stílusoddal.
2021. okt. 29. 15:02
 17/24 anonim ***** válasza:
91%
#1-es voltam, márpedig amíg ennyire csőlátásos, és ennek következtében fogalmatlan maradsz, mint amilyen most vagy, addig nem fog változni az életed, kérdező.
2021. okt. 29. 15:06
 18/24 anonim ***** válasza:
83%
Engem inkább az érdekel, hogy hogy viselkedtél, abban a 2-3 hónapban. Nme voltál túl tapadós, rámászós a másikra? Simán lehet, hogy megfojtottad a másikat azzal, hogy annyira akarsz már nőt.
2021. okt. 29. 15:08
 19/24 anonim ***** válasza:
78%

incel vagy te, kérdező.

a reakciód árulkodó.

2021. okt. 29. 15:08
 20/24 anonim ***** válasza:
87%

Pocsékul fogalmazol. Logikai készséged nulla.

Tanuld újra a magyar nyelvet.

2021. okt. 29. 15:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!