Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El lehet várni hũséget távkapcsolatban, vagy ilyen helyzetben normális, hogy a pasi valahonnan ” megkapja” a szexet?
Figyelt kérdés
Távkapcsolat lett a kapcsolatunkból, munka miatt és egyelöre nem tudni, hogyan tudjuk ezt megoldani, de mindennap beszélünk messengeren
Úgy vettem észre, hogy a barátomnak vannak ” lyukas órái”, amelyekrol eleg sokat hamukázik
2021. ápr. 7. 06:40
1/20 A kérdező kommentje:
Vagy ha megy is, sokak szerint az ” egészségügyi szex”, nem számít de én nem így látom, habár tudom, hogy a pasiknak is nagyon fontos a szex
2021. ápr. 7. 06:41
2/20 anonim válasza:
Bármit elvárhatsz egy kapcsolatban, olyan férfit keress, aki megfelelő számodra. Egészségügyi szex nem létezik, ha annyira kanos, lehet maszturbálni is, ha valaki képtelen pár napig kibírni az egyedüllétet, nem való neki komoly kapcsolat.
3/20 anonim válasza:
Ez csak tőled függ. Attól még hogy azt mondjuk belefér vagy sem, az számít neked belefér-e. Ha nem, akkor ne fogadd el, ha igen akkor hagyd ennyiben.
4/20 anonim válasza:
Szoval folyamatosan ellenorizgeted online van-e? Szakits vele, jobb lesz neki.
5/20 A kérdező kommentje:
Nem találkoztunk két hónapja, de nem fér bele
Lehet belrférne, ha elmondaná öszintén, de jobbnak látja mindent tagadni.
Végülis joga van azt tenni, amit akar
2021. ápr. 7. 06:51
6/20 anonim válasza:
A tapasztalat azt mutatja, hogy mindig a nők parádéznak, aztán ők lépnek félre.
7/20 anonim válasza:
Mindig a nők parádéznak.. Meg a férfiak hisztinek, a nők szemetek, a férfiak rohadékok... Mi?
Iq kérdése, nem az hogy kinek milye van a láb között.- gyengébbek kedvéért, érzelmi intelligencia
Az a normális ami nektek normális és kölcsönösen. Szal ja, ha ő "egészségügyi" szexelhet, akkor te is.
8/20 anonim válasza:
Azért azt ne várd el hogy még magának se csinálja... kicsit nevetséges volna.
9/20 anonim válasza:
Nem távkapcsolatban is felesleges hűséget várni férfitól.
10/20 anonim válasza:
Ez rajtatok múlik. Ezt előre érdemes lett volna tisztázni, hogy ez belefér-e nektek vagy nem. Én személy szerint nem mennék bele ilyen kvázi nyitott kapcsolatba, de nem tartom elképzelhetetlennek, hogy van akiknek működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!