Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolatnál normális, ha kicsit alábbhagy a szerelem? Vagy az, hogyha néha úgy érzem, hogy nem is érzek semmit a másik iránt? 24F
1 hónapig ismerkedtünk egymással, és közvetlen az előtt jöttünk össze, hogy ki kellett mennem külföldre. Kb egy másfél hónapja vagyok már kint. Az elején még nagyon szar volt. Rettentően hiányzott, nagyon sokat gondoltam rá. Viszont mostanában mintha kicsit alábbhagyott volna a dolog. Ez normális ilyenkor? Ha tényleg nagyon szerelmes vagyok belé, akkor nem kéne, hogy amíg itt kint vagyok, addig végig ugyanúgy érezzek iránta? Lehetséges, hogy ha hazamegyek már nem is fogom szeretni őt, mert amíg itt kint voltam, addig elmúlt? Ki tudok szeretni valakiből csak azért, mert fél évig nem látom őt? Vagy ha így alakul, akkor nem is szerettem őt igazán?
Nagyon rossz, hogy így alakultak a dolgok, és nem akarom őt elveszíteni... Nagyon kényelmetlenül éreztem magam amiért kijöttem és otthagytam őt, és most emiatt ez mindkettőnknek nagyon szar :(
Hogyha amikor hazamentem nem érzem már azt, amit előtte éreztem, akkor azt még helyre lehet hozni? Kb mennyi idő kellhetne akkor hozzá?
Köszönöm a válaszodat.
Nem mentem messzire és csak pár hónapot maradok kint. Egyszer haza is jövök közben. Mindennap beszélünk egymással és ez nagyon jó. Csak valamiért az utóbbi időben kevésbé érzem a hiányát, mint az elején. Egyébként csak ideiglenes ez a távkapcsolat. Ha hazamentem, akkor normális kapcsolatot akarok majd vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!