Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Normális az, ha 10 év után is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális az, ha 10 év után is még mindig őt szeretem?

Figyelt kérdés
Egy volt barátnőmbe vagyok még a mai napig szerelmes. Egyszerűen nem tudom őt elfelejteni, és az elmúlt 10 év alatt egyetlen alkalommal éreztem más lány iránt többet, mint barátság, de sajnos neki volt valakije, így nem lett belőle semmi. Ti mit tennétek ilyen esetben? Mikor elalszom folyton rá gondolok, de a nap más szakaszaiban is sokszor eszembe jut, iszonyatosan hiányzik. Valami baj van velem? Így lesz ez életem végéig? Számomra ő volt a TÖKÉLETES nő, mindenkiben őt keresem, de őszintén szólva szeretnék újra boldog lenni, de sajnos így nem fog menni :(.

2016. ápr. 13. 21:37
 1/4 anonim ***** válasza:
74%

Mindenki azt csinál az életével, amit akar, ha elb..ssza fölösleges és értelmetlen dolgokra, akkor így járt, majd a halálos ágyánál meg majd sajnálkozni fog, hogy pl. "Bárcsak több eszem lett volna..stb."

Nem, nem normális, elcsesztél az életedből 10 évet öregem! Megérte, látom, most meg sírsz, hogy mi a fenét csinálj!

Zárd már le azt a múltat és kezdj új életet! Igen, egy jó nagy baj van veled, ragaszkodsz a semmihez!

Életnek nevezed a te életedet egyáltalán?

Addig lesz ez, míg el nem engeded, és be nem látod, hogy más nő is létezik a földön!

2016. ápr. 13. 21:47
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

szia,

én ezt egy férfival érzem. De! Az, hogy néha eszembe jut, az nem jelent semmit. Valamiért vége lett és vége van! Ő már mással boldog. Te meg ne rágódj emiatt. Tudom, szar a tény, hogy őt szereted, szeretted, de ez van! Viszont ne halaszd el azt nőt, aki szeret téged! Ne légy olyan, mint az exed! Az sem megoldás, ha mindenkiben őt keresed. Csak fogadd el, hogy megtörtént és örülj ezeknek a pillanatoknak, hogy akkor szerelmes voltál. És még nyitva áll az ajtó, hogy újra az leszel. De ha nem is, legalább boldog. Lépj tovább, nem tudom, most állsz, de ismerkedj. Élvezd az életet. És kitudja, lehet, hogy ő is sajnálja, de ez a hajó elment.Több ezer nő van körülötted, nehogy az az egy kelljen csak. Idővel az ember már nem a felkavaró érzelmeket, szerelmet keresi (mert az mindig fájdalmas, ahogy te is érzed), hanem a bensőséged és szeretetet. Ha meg nem tudsz tovább lépni, keresd meg a lányt, beszéljetek. Beszéljétek meg miért lett vége. Bár szerintem felesleges ennyi év után. Engedd el magad és engedd, hogy egy nő elrabolja a szíved. Amúgy mennyi idős vagy?

Szóval nem gond, ha néha eszedbe jut. Sőt fog is életed végéig, mert ő volt az aki... de erre csak jó szívvel gondolj. Később lehet, hogy jön valaki, akinek te is az igazi leszel. Ne késs le róla!

26L

2016. ápr. 13. 22:04
 3/4 A kérdező kommentje:
29 éves vagyok. Azt nem mondtam, hogy nem élvezem az életet, sőt... :) Szerelmes nem tudok lenni másba, ez az igazi problémám, ráadásul elég jóképű srác vagyok, szóval a gondok nem ezzel vannak, de igazatok van, ez így nem mehet tovább. Megpróbálok továbblépni, pontosabban továbblépek (beugrott a tedd vagy ne tedd, de soha ne próbáld :DD ).
2016. ápr. 13. 22:13
 4/4 anonim ***** válasza:
Szólj Liának és a fiúknak, ők profik a beugróban. :)
2016. ápr. 13. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!