Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tegyük fel van egy tulajdonság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegyük fel van egy tulajdonság ami nagyon vonz. Melyiket érdemes? Kifejleszteni magadban? vagy Keresni valakit akiben megvan ez a dolog?

Figyelt kérdés
Jelenleg nem tudok dönteni...
2021. okt. 28. 12:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Írd le pontosan a helyzetedet ahhoz, hogy segíteni tudjunk, mert eléggé általánosságokban beszélsz. Barátaid azért vannak? Szoktál emberek közé járni, ha csak ritkán is? Hogy viselkedsz emberek között? Mit gondolsz, kívülről milyennek látnak? Szorongsz? Magadba fordulsz?

Ha úgy érzed, nem tudsz semmiféle értékelhető szociális kapcsolatot kialakítani, akkor érdemes lenne inkább szakember segítségét kérned, mert ez egyedül egy nagyon nehéz, buktatókkal és csalódásokkal teli folyamat.

2021. okt. 28. 13:30
 12/16 A kérdező kommentje:

Nincsenek már barátaim igazából.

Ne haragud,j nagyon sajnálom képtelen vagyok leírni , mert tudom , hogy reagálnak az emberek a diagnózisomra.köszi

Köszönöm a szavazóknak is.

2021. okt. 28. 13:58
 13/16 A kérdező kommentje:
Talán ha mások problémáit próbálom megoldani akkor az enyémek is elcsökevenyesednek.
2021. okt. 28. 14:00
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
De hát akkor te nem is introvertált vagy, hanem szociális fóbiás, kérdező. Ezzel szakemberhez kéne menni alapból.
2021. okt. 28. 14:17
 15/16 anonim ***** válasza:

Hahaha :D

Hat az a tulajdonság ami engem nagyon erősen vonz másban, amit észrevettem mintát, azt őszintén nem szeretném kifejleszteni magamban... Igazából tudatosan kapcsolatot sem keresek ezekkel az emberekkel inkább, de mégis vonz egy bizonyos tulajdonság.m

Az más kérdés hogy nem valószínű egészséges kapcsolat ezekkel az emberekkel. Ésszel tudom, vonzani ugyanúgy vonz ösztönösen, rájöttem a mintámra. Ez van.

2021. okt. 28. 14:49
 16/16 anonim ***** válasza:
#15: nem tudom, hány éves vagy, de az 51 évemmel azt mondom, nyugi, ez a fajta nemkívánatos vonzódás az évek alatt kinőhető.
2021. okt. 28. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!