Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegyük fel van egy tulajdonság ami nagyon vonz. Melyiket érdemes? Kifejleszteni magadban? vagy Keresni valakit akiben megvan ez a dolog?
Írd le pontosan a helyzetedet ahhoz, hogy segíteni tudjunk, mert eléggé általánosságokban beszélsz. Barátaid azért vannak? Szoktál emberek közé járni, ha csak ritkán is? Hogy viselkedsz emberek között? Mit gondolsz, kívülről milyennek látnak? Szorongsz? Magadba fordulsz?
Ha úgy érzed, nem tudsz semmiféle értékelhető szociális kapcsolatot kialakítani, akkor érdemes lenne inkább szakember segítségét kérned, mert ez egyedül egy nagyon nehéz, buktatókkal és csalódásokkal teli folyamat.
Nincsenek már barátaim igazából.
Ne haragud,j nagyon sajnálom képtelen vagyok leírni , mert tudom , hogy reagálnak az emberek a diagnózisomra.köszi
Köszönöm a szavazóknak is.
Hahaha :D
Hat az a tulajdonság ami engem nagyon erősen vonz másban, amit észrevettem mintát, azt őszintén nem szeretném kifejleszteni magamban... Igazából tudatosan kapcsolatot sem keresek ezekkel az emberekkel inkább, de mégis vonz egy bizonyos tulajdonság.m
Az más kérdés hogy nem valószínű egészséges kapcsolat ezekkel az emberekkel. Ésszel tudom, vonzani ugyanúgy vonz ösztönösen, rájöttem a mintámra. Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!