Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegyük fel van egy tulajdonság ami nagyon vonz. Melyiket érdemes? Kifejleszteni magadban? vagy Keresni valakit akiben megvan ez a dolog?
Figyelt kérdés
Jelenleg nem tudok dönteni...2021. okt. 28. 12:47
A kérdező szavazást indított:
Kifejleszteni
Másban megtalálni
12 szavazat
1/16 anonim válasza:
Ezt kifejthetnéd, hátha tudunk konkrétabb tanácsot adni.
2/16 A kérdező kommentje:
Hát tudod en eléggé introvertált vagyok és mindig azt hittem , hogy majd találok egy nyitott nőt akivel jók leszünk együtt.
Sajnos nem működött eddig.
2021. okt. 28. 12:52
3/16 anonim válasza:
Ez nagyon attól függ, mi az a tulajdonság, és mit jelent az, hogy vonz. Mert nyilván, ha szexuálisan vonz, ha egy férfi klasszikus gentleman, akkor nőként ezt ne magadban fejleszd ki, hanem ilyen férfit keress. De ha te nyámnyila vagy, de vonzónak tartod a határozottságot, azon túl, hogy érdemes határozott partnert keresned, magadban is jó lenne kifejleszteni, mert az élethez azért nem árt.
4/16 A kérdező kommentje:
Aha értem köszönöm szépen a válaszaitokat.✌🙂
2021. okt. 28. 12:57
5/16 A kérdező kommentje:
Igen én is így érzem , hogy szeretném megtalálni másban is ezt az életigenlést ,de szeretnék én is ilyen lenni.
Esetleg van életigenlésre ötleted?:)
2021. okt. 28. 12:58
6/16 anonim válasza:
Hány éves vagy? A mostani állapotod simán változhat.
7/16 A kérdező kommentje:
28 vagyok
2021. okt. 28. 13:05
8/16 anonim válasza:
Miben nyilvánul meg az életigenlésed hiánya? Csak mert az intoverzió nem jelenti azt, hogy az ember nem nyitott, hanem csak annyit, hogy több egyedüllétre van szüksége, meg nem a nagy társaságok az ő terepe. Attól még, hogy valaki introvertált, lehet nyitott, csak nyilván nem úgy, mint egy full extrovertált.
9/16 anonim válasza:
Nem kevered az introvertáltságot a szorongással? Mert az intorvertáltak is élhetnek mozgalmasan.
10/16 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom. Lehet keverem
Szeretném elérni , hogy nyitott legyek, vidám, szeressenek az emberek.
Igazából még nem volt párkapcsolatom.
Azt hittem belül van az igazság.
De kudarccá vált az életem emiatt.
Szóval szeretnék szociális lenni.
2021. okt. 28. 13:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!