Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az, ha azok az emberek vonzanak akik tulajdonság, belső érték alapján jóval jobbak nálam?
Rühellem magam a rossz tulajdonságaim miatt, nem is a meglétük a baj, inkább hogy mekkora méreteket tudnak ölteni sokszor. És hiába vagyok tudatában hogy helytelenül viselkedem, megannyiszor nem tudom magam megfékezni, hogy ne váljak nyerssé és bántóan szarkasztikussá.
Mindennek ellenére eddig valahogy csak olyanokkal létesítettem kapcsolatot akik jóval jobbak, szelídebbek, együttérzőbbek nálam. A jelenlegi barátnőm is egy ilyen csodálatra méltó ember akiért nagyon teperek minden nap, próbálok úrrá lenni a saját rossz berögződéseimen.
Mindig elgondolkozok, hogyan lehetséges ez a "vonzódásbeli csavar"? Az "ellentétek vonzzák egymást" esete volnék? Járt valaki már hasonló cipőben és rájött esetleg az okára?
Változni akarsz. Én ezt látom leginkább.
A sors tudja mit csinál. A spirituális fejlődésedhez ilyen emberek kellenek. Valakit elrabolnak gyerekként és 20 év szexrabszolgaság után eladják egy cégnek, ami abból gazdag, hogy videókat rak fel hosszú kínzásos gyilkolásokról. Neked meg ez jut. Mindenkinek más kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!