Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak negatív tulajdonságaim. Ezek mennyire zárják ki, hogy normális pasim legyen?
36 éves vagyok, enyhén túlsúlyos (170 cm, 69 kg), rágom a körmöm, csálék a fogaim. Nem vagyok gazdag, a családom eléggé terhelt.
(Vannak pozitív tulajdonságaim is természetesen, szeretem a rendet, van diplomám, nyelvvizsgáim, elismert, közepesen fizető munkám, állítólag jó a humorom stb., de most inkább az érdekelne, hogy a negatívak mennyire rontják az esélyeimet. Köszi előre is!)
Ezek a "negatív tulajdonságok" egyáltalán nem olyanok, amin ne tudnál változtatni.
Szerintem se vészes a súlyod, de ha zavar, egy kis sporttal simán ledolgozható, ha még a karjára is odafigyelsz egy kicsit, akkor meg pláne.
Az, hogy csálék a fogaid, hát menj el fogorvoshoz. Igaz ehhez kell egy kis megtakarítás, de ha dolgozol, valamint munka mellett tudsz mondjuk fordításokat vállalni , hamar összejön rá a pénz.
Szerintem koncentrálj a jó tualdonságaidra, ha meg összejönnél valakivel, a család, úgyis "háttérbe" szorul.
Ha jobb pasit akarsz, akkor legyél te is jobb nő. Életmódváltás túlsúly ellen, speciális körömlakk rágás ellen, fogszabályzás.
Ezek nem negatív tulajdonságok, viszont rámutatnak egy valósra: elhanyagolod magad.
Szerintem ezek nem vészes negatív tulajdonságok, de a ezeken mind tudsz változtatni. Én 162 cm vagyok és 90 kilótól fogytam le 52re. Ha rágod a körmöd, akkor járj körmöshöz, legyen műkörmöd, én is rágom, ezért van műkörmöm. Sajnos nem tudom mit jelent az a csálék, de gondolom az is rendbehozható a fogászaton valahogy.
Az, hogy a családod leterhelt, ahhoz semmi közöd, ha nem rájuk költöd a pénzed, nem hiszem, hogy ez bárkit is zavarna.
Köröm rágás kicsit unszimpi az én fogaim is csálék,minimális szabálytalanság néha még szexi is lehet. Nem szeretem a full tökéletes külsejü nőket.
"Családom terhelt" mit jelent?
Meglepetés: mindenkinek vannak negatív tulajdonságai. Még a leendő pasidnak is. Egy halom.
Van, amin lehet változtatni, ha téged személy szerint zavar. Pl a túlsúly vagy a csálé fog, vagy a körömrágás, ezeken lehet változtatni, de tökéletes ember nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!