Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak negatív tulajdonságaim....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak negatív tulajdonságaim. Ezek mennyire zárják ki, hogy normális pasim legyen?

Figyelt kérdés

36 éves vagyok, enyhén túlsúlyos (170 cm, 69 kg), rágom a körmöm, csálék a fogaim. Nem vagyok gazdag, a családom eléggé terhelt.

(Vannak pozitív tulajdonságaim is természetesen, szeretem a rendet, van diplomám, nyelvvizsgáim, elismert, közepesen fizető munkám, állítólag jó a humorom stb., de most inkább az érdekelne, hogy a negatívak mennyire rontják az esélyeimet. Köszi előre is!)

2021. jún. 28. 22:19
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
95%
170-hez a 69 sztem még nem vészes, de nyilván ha zavar, akkor járj el sportolni. Amúgy meg mindenkinek van bőröndje, a pár jelöltednek is lesz bőven ilyenje, emiatt ne aggódj.
2021. jún. 28. 22:21
 2/27 anonim ***** válasza:
100%

Ezek a "negatív tulajdonságok" egyáltalán nem olyanok, amin ne tudnál változtatni.

Szerintem se vészes a súlyod, de ha zavar, egy kis sporttal simán ledolgozható, ha még a karjára is odafigyelsz egy kicsit, akkor meg pláne.

Az, hogy csálék a fogaid, hát menj el fogorvoshoz. Igaz ehhez kell egy kis megtakarítás, de ha dolgozol, valamint munka mellett tudsz mondjuk fordításokat vállalni , hamar összejön rá a pénz.

Szerintem koncentrálj a jó tualdonságaidra, ha meg összejönnél valakivel, a család, úgyis "háttérbe" szorul.

2021. jún. 28. 22:30
 3/27 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek vannak negatív tulajdonságai, ez normális. Ráadásul nálad a felsoroltakból van ami simán változtatható, a nem vagy gazdag pedig nem is negatív tulajdonság. Sok férfinak elég lesz, ha magadat el tudod tartani, az nem egy általános elvárás, hogy legyél gazdag. Ha ezek a legkomolyabb negatív tulajdonságaid, akkor teljesen jók az esélyeid.
2021. jún. 28. 22:35
 4/27 anonim ***** válasza:
71%
Valószínűleg igencsak kizárják, mivel most sincs pasid, és gyanítom, hogy eddig sem volt.
2021. jún. 28. 22:37
 5/27 anonim ***** válasza:
82%

Ha jobb pasit akarsz, akkor legyél te is jobb nő. Életmódváltás túlsúly ellen, speciális körömlakk rágás ellen, fogszabályzás.

Ezek nem negatív tulajdonságok, viszont rámutatnak egy valósra: elhanyagolod magad.

2021. jún. 28. 22:37
 6/27 anonim ***** válasza:

Szerintem ezek nem vészes negatív tulajdonságok, de a ezeken mind tudsz változtatni. Én 162 cm vagyok és 90 kilótól fogytam le 52re. Ha rágod a körmöd, akkor járj körmöshöz, legyen műkörmöd, én is rágom, ezért van műkörmöm. Sajnos nem tudom mit jelent az a csálék, de gondolom az is rendbehozható a fogászaton valahogy.

Az, hogy a családod leterhelt, ahhoz semmi közöd, ha nem rájuk költöd a pénzed, nem hiszem, hogy ez bárkit is zavarna.

2021. jún. 28. 22:38
 7/27 anonim ***** válasza:
A súlyoddal nekem nem lenne bajom, a körmeimet én is rágom, viszont a fogak lehet, hogy zavarnának ha nagyon látványos.
2021. jún. 28. 22:39
 8/27 anonim ***** válasza:

Köröm rágás kicsit unszimpi az én fogaim is csálék,minimális szabálytalanság néha még szexi is lehet. Nem szeretem a full tökéletes külsejü nőket.

"Családom terhelt" mit jelent?

2021. jún. 28. 22:40
 9/27 anonim ***** válasza:
Amiket leírtál, annyira nem tűnik negatívnak. Ha normális az értékrended és ellehet veled hülyéskedni. Akkor szerintem simán találsz valakit magad mellé . Amiket meg írtál, lehet változtatni: Fogszabályzó, Spórolás, Sportolás a körömrágásról is le lehet szokni. 😁
2021. jún. 28. 22:48
 10/27 Sunshinedoll ***** válasza:
64%

Meglepetés: mindenkinek vannak negatív tulajdonságai. Még a leendő pasidnak is. Egy halom.

Van, amin lehet változtatni, ha téged személy szerint zavar. Pl a túlsúly vagy a csálé fog, vagy a körömrágás, ezeken lehet változtatni, de tökéletes ember nincs.

2021. jún. 28. 22:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!