Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak negatív tulajdonságaim....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak negatív tulajdonságaim. Ezek mennyire zárják ki, hogy normális pasim legyen?

Figyelt kérdés

36 éves vagyok, enyhén túlsúlyos (170 cm, 69 kg), rágom a körmöm, csálék a fogaim. Nem vagyok gazdag, a családom eléggé terhelt.

(Vannak pozitív tulajdonságaim is természetesen, szeretem a rendet, van diplomám, nyelvvizsgáim, elismert, közepesen fizető munkám, állítólag jó a humorom stb., de most inkább az érdekelne, hogy a negatívak mennyire rontják az esélyeimet. Köszi előre is!)

2021. jún. 28. 22:19
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

19, 16-ot :)

20, sok alkoholistát, egyszerűbb, beszűkültebb embereket

18, a szüleim kb. leírni sem tudnák, hogy fogszabályzó, rakd össze. A stílusod alapján neked nagyobb problémáid vannak, mint nekem.

2021. jún. 29. 17:12
 22/27 anonim ***** válasza:
Kapcsolat szempontjából pozitiv jellemvonásaidat tudnál sorolni?
2021. jún. 29. 17:26
 23/27 anonim ***** válasza:

#21 szerintem nincs olyan család az országban, amiben ne lenne legalább egy alkoholista... ez biztos, hogy nem lesz kizáró ok. Az ország átlagos szellemi színvonalát pedig lehet látni a mindannpokon keresztül...

Nem hiszem, hogy a családod miatt téged elítélne bárki is. Nem tehetsz arról, hogy milyenek a családtagjaid.

Egy normális férfi számára pedig nem fog számítani, hogy mennyit keresel, hacsak nem akarod hisztérikusan elkölteni az ő keresetét is, a pénz nem jelent problémát. :)

A külsődet pedig látni kéne egy érdemi véleményformáláshoz.

2021. jún. 30. 11:46
 24/27 anonim ***** válasza:

"18, a szüleim kb. leírni sem tudnák, hogy fogszabályzó, rakd össze"

Az elég baj.A szüleid feltételezhetően nem 90 évesek.

A fogszabályozással pedig az ókorban kezdtek foglalkozni.

A szüleidre mutogatni csak a felelősség másokra hárítása.

Mert kb nulla jelentősége van annak,hogy akkor nem vittek fogászatra.

Elárulom a nagy titkot.A fogszabályozás felnőtt korban is ugyanúgy kivitelezhető,mint gyerekkorban.Az régi tevhit,hogy korhoz kötött..A száj,a fogak dinamikos változáson mennek keresztül felnőtt korban is.

Akkor az elmúlt 10,18 évben ki a felelős?

Hm?

2021. júl. 2. 19:48
 25/27 A kérdező kommentje:
24, te nagyon egyszerű vagy :) A fogszabályozás 18 éves korig oldható meg TB-sen. Utána kemény százezrek, bonyolultabb esetben milliós tétel. Mindegy, ha annyi fáradságot nem vettél, hogy ennek utánanézz, akkor nem vagy más, csak egy hosszan és unalmasan fogalmazó troll :D
2021. júl. 2. 20:08
 26/27 anonim ***** válasza:

Nekem nem kell utánnanéznem semminek.Nem nekem rosszak a fogaim.

Hát akkor sok sikert csálés fogakkal!

Kb cseppet sem fog senkit se érdekelni,engem se,ha megmagyarázod miért kidőlt kerítésléc fogaid vannak.

2021. júl. 2. 20:17
 27/27 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Ha zavar a fogad, akkor összespórolod a pénzt a fogszabályzóra. Ha pedig nem akkor úgy hagyod. Nyilván te tudod hogy mire szeretnél költeni, de azért belenyugodni abba hogy ez drága, neked meg nincs rá pénzed elég gyerekes...

2021. júl. 2. 20:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!