Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak negatív tulajdonságaim. Ezek mennyire zárják ki, hogy normális pasim legyen?
36 éves vagyok, enyhén túlsúlyos (170 cm, 69 kg), rágom a körmöm, csálék a fogaim. Nem vagyok gazdag, a családom eléggé terhelt.
(Vannak pozitív tulajdonságaim is természetesen, szeretem a rendet, van diplomám, nyelvvizsgáim, elismert, közepesen fizető munkám, állítólag jó a humorom stb., de most inkább az érdekelne, hogy a negatívak mennyire rontják az esélyeimet. Köszi előre is!)
19, 16-ot :)
20, sok alkoholistát, egyszerűbb, beszűkültebb embereket
18, a szüleim kb. leírni sem tudnák, hogy fogszabályzó, rakd össze. A stílusod alapján neked nagyobb problémáid vannak, mint nekem.
#21 szerintem nincs olyan család az országban, amiben ne lenne legalább egy alkoholista... ez biztos, hogy nem lesz kizáró ok. Az ország átlagos szellemi színvonalát pedig lehet látni a mindannpokon keresztül...
Nem hiszem, hogy a családod miatt téged elítélne bárki is. Nem tehetsz arról, hogy milyenek a családtagjaid.
Egy normális férfi számára pedig nem fog számítani, hogy mennyit keresel, hacsak nem akarod hisztérikusan elkölteni az ő keresetét is, a pénz nem jelent problémát. :)
A külsődet pedig látni kéne egy érdemi véleményformáláshoz.
"18, a szüleim kb. leírni sem tudnák, hogy fogszabályzó, rakd össze"
Az elég baj.A szüleid feltételezhetően nem 90 évesek.
A fogszabályozással pedig az ókorban kezdtek foglalkozni.
A szüleidre mutogatni csak a felelősség másokra hárítása.
Mert kb nulla jelentősége van annak,hogy akkor nem vittek fogászatra.
Elárulom a nagy titkot.A fogszabályozás felnőtt korban is ugyanúgy kivitelezhető,mint gyerekkorban.Az régi tevhit,hogy korhoz kötött..A száj,a fogak dinamikos változáson mennek keresztül felnőtt korban is.
Akkor az elmúlt 10,18 évben ki a felelős?
Hm?
Nekem nem kell utánnanéznem semminek.Nem nekem rosszak a fogaim.
Hát akkor sok sikert csálés fogakkal!
Kb cseppet sem fog senkit se érdekelni,engem se,ha megmagyarázod miért kidőlt kerítésléc fogaid vannak.
Kérdező!
Ha zavar a fogad, akkor összespórolod a pénzt a fogszabályzóra. Ha pedig nem akkor úgy hagyod. Nyilván te tudod hogy mire szeretnél költeni, de azért belenyugodni abba hogy ez drága, neked meg nincs rá pénzed elég gyerekes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!