Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak negatív tulajdonságaim. Ezek mennyire zárják ki, hogy normális pasim legyen?
36 éves vagyok, enyhén túlsúlyos (170 cm, 69 kg), rágom a körmöm, csálék a fogaim. Nem vagyok gazdag, a családom eléggé terhelt.
(Vannak pozitív tulajdonságaim is természetesen, szeretem a rendet, van diplomám, nyelvvizsgáim, elismert, közepesen fizető munkám, állítólag jó a humorom stb., de most inkább az érdekelne, hogy a negatívak mennyire rontják az esélyeimet. Köszi előre is!)
170 centihez amúgy a 69 kiló egyáltalán nem kövér.
Én is ekkora magasságú vagyok kb, voltam 68-69 kiló, és egyáltalán nem voltam kövér se az én véleményem szerint, se mások véleménye szerint.
Nyilván alkat kérdése, kin hogy oszlik el a súly, de elképzelni nem tudom, hogy valaki ilyen paraméterekkel kifejezetten túlsúlyos vagy kövér legyen.
A súlyoddal semmi gond nincsen, a körmöd sem akkora probléma, a fogaid pedig kérdésesek, hogy mennyire rontják az összképet. A gazdagság téma annyira nem lényeges, azt pedig te döntöd el, hogy a párodat mennyire vonod bele a családod életébe.
Egyébként a külső dolgaidon hogyha téged zavarnak akkor simán tudsz változtatni. Ha zavar a súlyod, akkor változtass az étkezéseden, sportolj. A körmödre árulnak olyan lakkot, ami olyan rossz ízű, hogy gusztustalan lesz lerágni, vagy járhatsz körmöshöz is, már egy egyszerű géllakk is sokat tud javítani az összképen. Én például pont így szoktam le a rágásról, mivel nem akartam megbántani a körmösömet, hogy gyakorlatilag tönkretettem a munkáját.
Ha spórolsz pénzt akkor viselhetsz fogszabályozót, mostanában felnőtt nőkön is egyre többször látni, persze az ára kissé borsos. Az anyagi és családi helyzeten már nehezebb változtatni.
Összességében szerintem nincs veled akkora baj, pláne ha társul ezekhez egy tök jó személyiség.
A testsúly, fogak, körömrágás, mind olyan dolog amin lehet változtatni.
Engem nem ezek zavarnának, csak az ha nem is törekedsz rajtuk változtatni.
Mit rágod a körmöd 36 évesen?
Az ilyen körömragas meg fikaevés a gyerek vagy koraitinikorban szokas.Kesőbb azért ezeket kinövik az emberek.
Csálék a fogaid?Eddig tojtál ra?Nem akkor kell fogászatra menni mikor 36 vagy,hanem tizenévesen kellett volna pld fogszabályozót viselned.
Ez amit leírtál simán trehánysag vagy a szüleid vagy a te részedről is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!