Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ilyenek a magukat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ilyenek a magukat teljesen normálisnak mondó mai 30-as nők többsége?

Figyelt kérdés
[link]

2017. ápr. 19. 20:56
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
17%

Igen, ilyenek, valahol 28-30 környékén kezdődik el náluk ez a nagyon kabbeaf***szom viselkedést kiváltó agybaj, amitől ezek a nők elviselhetetlenek, és valahol 40 felett nőnek ki belőle.

És nem csak a gyerekes egyedülállók ilyenek, hanem a gyerektelenek is.

Az okát nem sikerült megfejtenem, pedig azért gondolkodtam ezen. De már annyira nem is érdekel, inkább kúrogatom a fiatal csajokat, oszt' csá, persze így nem lesz családom, se gyerekem, de végülis kibírom, ezt is nem nagy veszteség.

30as nőkkel még laza kefélésre sem vagyok hajlandó, bekaphatják, talán majd észhez térnek.

2017. ápr. 19. 21:09
 2/23 anonim ***** válasza:
87%

Hűha, hogy merészelt ráunni erre a minden bizonnyal izgalmas férfira ez a galád nőszemély? Harminc felett az ilyesmi már luxus, ugye. Vegye megtiszteltetésnek, ha még szóbaáll vele valaki.

Huh, ezt a csávót végig se olvastam, de már unom.

2017. ápr. 19. 21:11
 3/23 anonim ***** válasza:
90%
Ez egy tipikus kamu poszt.
2017. ápr. 19. 21:18
 4/23 anonim ***** válasza:
91%

De nagy szám lehet a pasi, ha még egy elvált, gyerekes, "öreg" liba is ráunt. Hiába van pénze, még így se kellett.

"Én igazgató vagyok,mindent meg tudok neki adni..."

Ezek szerint van akivel még pénzért se.

2017. ápr. 19. 21:21
 5/23 anonim ***** válasza:
91%

Annyit látok, hogy "nyaff-nyaff-nyaff-nyaff-brühühühhü, jajj én szegény kedves, rendes, csodálatos, szentéletű pasi".

Mégis ki tartott pisztolyt a csávó fejéhez, hogy pénzzel próbálja megvenni a nőci elismerését? Vagy hogy egyáltalán vele maradjon, miközben nem érezte jól magát a kapcsolatban? Gondolom senki.

A végén meg azért csak kibújik a "kedves-rendes" szög a zsákból: "Egy öreg, harmincnyolc éves, vén liba.".

Aki úgy gondolja, hogy egy 38 éves ember öreg, az meg is érdemli, hogy egyedül dögöljön meg.

2017. ápr. 19. 21:22
 6/23 anonim ***** válasza:
26%

Én azért nem általánosítanék, még annak ellenére sem hogy akár én is írhattam volna ezt a sztorit, magamról.

Annyi különbséggel, hogy nem vagyok igazgató :-)

Azt mindenesetre én sem értem hogy az ilyen nők honnan szedik az elvárásaikat? Mi alapján állítják fel ezeket? Mert hogy tükörbe nem néznek, az tuti!

Mert az én volt párom is, a neveletlen pofátlan gyerekeivel, ráncosodó bőrrel, 40-hez közel, teli kiismerhetetlen rigolyákkal, olyan magasra tette utánam a lécet, hogy csak röhögök rajta! Komolyan!

Mintha minimum ő lenne Sharon Stone, aki elvárhatja hogy a férfi legyen sármos, gyengéd, érzékeny, támogató, közben gazdag, sikeres, határozott, erős, agresszív, erőszakos, de csak akkor amikor ő épp ezt kívánja. Ja, és csak a hónap bizonyos napjaiban hajlandó maga mellett megtűrni a tökéletes férfiideált is.

És teljesen természetes hogy ez neki jár, és versengeni fognak érte a lovagok.

Hehehehehe

2017. ápr. 19. 21:26
 7/23 anonim ***** válasza:
23%
Yepp, minden nő hasonló. Ha egy srác nem mutat fel valami kiemelkedőt, akkor ráunnak. Folyamatosan menőnek kell lenni, keménynek, uralkodónak és hasonlók vagy taktikázni. A legtöbb nő nem egy esendő emberre vágyik, hanem egy nem létező ideálra. Pár előző válasz is tökéletesen bemutatja a dolgot.
2017. ápr. 19. 21:31
 8/23 anonim ***** válasza:
89%

Kisfiúk, el kéne már fogadni, hogy mindenki azt vár el amit akar. Senkinek nem kötelező megalkudni, beérni kevesebbel. Az a ti szégyenetek, hogy annyira gerinctelenek vagytok, hogy bármilyen aljas módon képesek vagytok megjátszani magatokat a pináért. Mert nektek nem a nő kell, csak a lyuk. És mélységesen föl vagytok háborodva, hogy ez nem jár alanyi jogon.

Ti is válogattok, sajna a nőknek is joga van válogatni. Ez van, ideje lenne megbékélni ezzel.

Az elvárásokkal meg mindig csak annak van baja, aki nem tudja megugrani őket.

2017. ápr. 19. 21:38
 9/23 anonim ***** válasza:
85%
És ha ilyenek akkor mi van? Nem kötelező párkapcsolatban élni.
2017. ápr. 19. 21:41
 10/23 anonim ***** válasza:
32%
#8: Kislány, ha egy nő csak arra alkalmas, hogy lyukként kezeljék, akkor ne lepődjön meg, ha lyukként kezelik. A többséget nem az zavarja, hogy a nők válogatnak, hanem hogy válogatnak ÉS egy álszent és hazug hisztit lenyomnak a dolog mellé. Az elvárásokat az eddigi kiszemelteknél könnyen megugrottam, csak utána rájöttem, hogy amíg én tudok valamit nyújtani, a környezetemben lévő nők maximum csak pár felszínes dolgot és szexet, mégis mind úgy érzi, hogy ők bizony alanyi jogon megérdemlik a csodás pasit.
2017. ápr. 19. 21:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!