Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyenek a magukat teljesen normálisnak mondó mai 30-as nők többsége?
Koszonom, jot nevettem:) Nekem ebbol annyi jott le, hogy a srac rinyal mert otthagytak.
Azert elolvasnam a no orasat is, hatha abban nem csak hiszti van:)
Harmincas no
Szánalmas ez a sztori. Egy tapasztalat alapján leáltalánosít. Mikor rákattintottam legalább arra számítottam, hogy jó pár évi tapasztalatot és több példát hoz fel (ami még úgy se alkotott volna így egy egyetemes törvényt, csak kevésbé lett volna röhejes). A koma eleve rohadt felszínes is. Azért megad mindent mert tetszik neki a nő a rózsaszín köd miatt, mint kiderült. Mondjuk a nő se semmi..zsák a foltját.
12 -es
Nem akarok nagyon belefolyni, meg egyetérteni se senkivel, de mit nem értesz? Szerinte szinte az összes nő ilyen és nem talál így normálisat ez a gondja (függetlenül attól, hogy ennek mi az igazság tartalma).
(A nem kötelező duma meg vicc kategória érvelésbe. Semmi se kötelező.)
#12: Senki sem tart pisztoly a fejemhez, de az ember társas lény. A kapcsolat elején valahogy senki sem adja elő őszintén, hogy milyen defektes. Nem maradok benne egy rossz kapcsolatban sem, de a környezetemben egy normális nőt sem látok. Akkor, mégis hogy legyek jó kapcsolatban?
Az elvárások és hisztik azért zavarnak, mert egy jó ideje boldog-boldogtalan nőtől ezt hallom. Az összes női barátom irreális hisztit nyom le ezekkel kapcsolatban. Amikor szembesítem őket a régebbi beszélgetéseinkkel, amikor lényegében magukat cáfolták meg, akkor természetesen néma csönd következik. Másnap, meg újra a hiszti. Szerencsére, miután rengeteg kapcsolatom leépítettem (mert rosszul működő barátságban sem maradok), nincs ilyen gondom.
"Öreg 38 éves..." :D Te jó ég, micsoda duma. Én 25 éves nő vagyok, de egyáltalán nem tartom a 38 évest öregnek, csomó ilyen korú ismerősömről meg se lehet mondani, hogy nem 30 alatti, annyira jól tartja magát. Ez szerintem csak magát mosdatja, amiért a fiatal csajokra nyáladzik. És a másik felet is meg kéne hallgatni, mert ez így elég egysíkú, hogy valaki leír valamit a saját szemszögéből. És persze ő a szent, a lovag, aki mindenhova vitte, a tenyerén hordozta, fizetett helyette meg ő egy igazgató(!), hát hogy lehet őt elhagyni... Nyugodtan beállíthatja a szűrőjét akár a 15 évesekre is, mert legfeljebb azokat tudná elkábítani.
Természetesen a megcsalás elítélendő, azalól nem mentem fel a nőt. De ez az öntömjénező szöveg, meg hogy többet nem kezd a "ráncos" 30 felettiekkel... hát sok sikert papi
Nos ha egyetlen nő sem elég jó neked, akkor nem lehet, hogy neked túl magasak az elvárásaid? Már csak azért kérdezem, mert lehet ezt bárhogy csűrni-csavarni, az emberek nagyobb része bizony párkapcsolatban él. Szóval akkor mégsem olyan lehetetlen feladat ez. Nem?
Egyébként menj imakörbe. Ott biztos van pár szolgalelkű szende szűz, akik alig várják, hogy teljesíthessék uruk minden kívánságát.
#17: De, lehet. Tisztában vagyok vele, hogy a gerincesség, őszinteség, figyelmesség és átgondoltság óriási elvárásnak számít, de ezekből nem engedek. Szerencsére nem vagyok kapcsolatfüggő és még bőven van időm normális barátnőt találni.
Nem, az emberek nagyobb része nem él párkapcsolatban. Rengeteg szűz 20-30 éves él, rengeteg elvált ember és rengeteg szingli. Rengetegen a karrierjük miatt nem akarnak kapcsolatot, rengetegen csak egyéjszakásba mennek bele. Ráadásul, rengeteg kapcsolat, maximum az elején, a rózsaszín ködben mondható normálisnak. Utána mennek a megcsalások, játszmázások, hazugságok.
Imakörbe nem megyek, a vallásosok kiesnek az átgondolt kategóriából. Szolgalelkű szende szűzre sem vágyok. Fogalmam sincs, hogy ezt miért írtad, de láthatóan te is kiestél az átgondolt kategóriából.
Szerencsére ez rám egyáltalán nem igaz (lehet azért, mert nem vagyok normális :D), de akkor sem kéne általánosítani.
Ennyi erővel én is kérdezhetném, hogy ilyenek a mai magukat normálisnak mondó férfiak? Csak sírni és panaszkodni tudnak? Mert ez a cikk csak erről szól.
A belinkelt post iroja azon durcizott be hogy a nonek a gyerekei voltak az elsok, es neki alkalmazkodnia Kellett
Mint amikor nekem megszuletett a kistesom.
Ja csak en akkor 4 éves voltam😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!