Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma már az antialkoholizmus dívik? Vagy azért van olyan akinek a párja szokott inni, de nem lecsúszott alkesz?
Fura válaszokat kaptam korábbi kérdésemre,ebből indul ez.
Aki esetleg nem akarja kiírni hogy igen az én párom is iszik x mennyiséget szokott hetente de semmi baja akkor jöhet privátban is.
Attól nem karótnyelt valaki, hogy nem akar olyan emberrel élni, aki minden egyes nap iszik. A kérdező előző kérdéseiből kiderül, hogy a napi 2 sör minimum lecsúszik, néha több.
Egyrészt nincs kedvem minden este az italos párom szagolgatni, másrészt nincs kedvem hátul lenni a fontossági sorrendben, mert a drága párom minden este még sörözni megy. Van nem 1 ilyen kollégám. Nem issza magát részegre, de minden munka után irány a kocsma, a barátnő meg azt hiszi, hogy túlórázik. 0 minőségi idő jut rá. Ja, és ha meglát a buszmegállóban, még meg is kér, hogy ne szóljak a párjának, mert szegény igyis "hisztis", hogy mindig este esik haza. Na ez az undorító, nem az, aki nem kíván iszákossal élni.
Nincs párom, de otthon inni nagyon szeretek, mert felér nekem egy terápiával, amikor elkezd hatni a sör meg a tömény. Ilyenkor csak én vagyok és semmi nem számít. Szerintem egy felnőtt ember tudja, vagy minimum érzi, hogy mi a jó neki. Kb. 1-2 hetente van, hogy tökéletesen összejön. Hiányozni nem szokott, viszont megesik hogy várom az ilyen alkalmakat.
Nem nagyon tudom elképzelni, hogy párom legyen (nem ezért), de szerintem egy hasonló mentalitású lenne az ideális, akinek ez nem gond.
De miért lesz függő egyből az, aki néhanapján iszik alkoholos italt? :D
Én a 30-as kommentre reagáltam, abban ez áll: "Mondjuk igen, a függőknek hihetetlen lehet, hogy léteznek olyan pasik, akik nem isznak."
Tehát aki nem iszik, az nem függő, a másik csoport, akik isznak, ők meg a függők.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!