Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ma már az antialkoholizmus...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma már az antialkoholizmus dívik? Vagy azért van olyan akinek a párja szokott inni, de nem lecsúszott alkesz?

Figyelt kérdés

Fura válaszokat kaptam korábbi kérdésemre,ebből indul ez.

Aki esetleg nem akarja kiírni hogy igen az én párom is iszik x mennyiséget szokott hetente de semmi baja akkor jöhet privátban is.

2021. okt. 15. 13:39
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
80%
Itt azok vannak lepontozva, akik nem bírták máshogy idefosni azt, hogy semmit sem isznak, csak mások degradálásával és a minimális alkoholfogyasztást szélsőségként beállítva. Undorító ez az embertípus. Egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány absztinens embert ismerek, aki nem antialkoholista. Mert a kettő nem ugyanaz. Hiába józan valaki, ha egy karótnyelt, intoleráns suttyó
2021. okt. 15. 20:37
 32/38 anonim ***** válasza:
0%

Attól nem karótnyelt valaki, hogy nem akar olyan emberrel élni, aki minden egyes nap iszik. A kérdező előző kérdéseiből kiderül, hogy a napi 2 sör minimum lecsúszik, néha több.

Egyrészt nincs kedvem minden este az italos párom szagolgatni, másrészt nincs kedvem hátul lenni a fontossági sorrendben, mert a drága párom minden este még sörözni megy. Van nem 1 ilyen kollégám. Nem issza magát részegre, de minden munka után irány a kocsma, a barátnő meg azt hiszi, hogy túlórázik. 0 minőségi idő jut rá. Ja, és ha meglát a buszmegállóban, még meg is kér, hogy ne szóljak a párjának, mert szegény igyis "hisztis", hogy mindig este esik haza. Na ez az undorító, nem az, aki nem kíván iszákossal élni.

2021. okt. 15. 21:06
 33/38 anonim ***** válasza:
15! Akkor legyen az. De ritka az ilyen ember mint Ő, ez a lényeg Nekem.
2021. okt. 15. 21:48
 34/38 anonim ***** válasza:

Nincs párom, de otthon inni nagyon szeretek, mert felér nekem egy terápiával, amikor elkezd hatni a sör meg a tömény. Ilyenkor csak én vagyok és semmi nem számít. Szerintem egy felnőtt ember tudja, vagy minimum érzi, hogy mi a jó neki. Kb. 1-2 hetente van, hogy tökéletesen összejön. Hiányozni nem szokott, viszont megesik hogy várom az ilyen alkalmakat.

Nem nagyon tudom elképzelni, hogy párom legyen (nem ezért), de szerintem egy hasonló mentalitású lenne az ideális, akinek ez nem gond.

2021. okt. 17. 14:27
 35/38 anonim ***** válasza:
Úgyis van, igyatok kettesben...Bakker... :-DD
2021. okt. 18. 13:52
 36/38 anonim ***** válasza:

De miért lesz függő egyből az, aki néhanapján iszik alkoholos italt? :D

2021. okt. 18. 13:55
 37/38 anonim ***** válasza:
37%
A néha napján meg a minden nap között van némi különbség. Aki minden nap iszik, az függő.
2021. okt. 18. 14:34
 38/38 anonim ***** válasza:

Én a 30-as kommentre reagáltam, abban ez áll: "Mondjuk igen, a függőknek hihetetlen lehet, hogy léteznek olyan pasik, akik nem isznak."

Tehát aki nem iszik, az nem függő, a másik csoport, akik isznak, ők meg a függők.

2021. okt. 18. 14:36
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!