Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ma már az antialkoholizmus...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma már az antialkoholizmus dívik? Vagy azért van olyan akinek a párja szokott inni, de nem lecsúszott alkesz?

Figyelt kérdés

Fura válaszokat kaptam korábbi kérdésemre,ebből indul ez.

Aki esetleg nem akarja kiírni hogy igen az én párom is iszik x mennyiséget szokott hetente de semmi baja akkor jöhet privátban is.

2021. okt. 15. 13:39
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
89%

Az én párom egyáltalán nem iszik, bulizni sem járt soha és nem szereti az alkoholt.

Én 16-21/2 éves korom között kibuliztam magam. Azóta kb évente 5x,ha elmegyek iszogatni barátnőkkel, kollégákkal. Egyáltalán nem igénylem, hogy igyak. Nem vagyok antialkohista, de nem kellene olyan társ, aki napi szinten iszik bármit is. Lehet mentegetni ezeket az embereket, hogy "csak 1-2 sör",vagy "csak 1-2 pohár bor". Nem. Néha ki lehet és ki is kell ereszteni a gőzt, de ne az alkoholba meneküljön már valaki minden egyes este, könyörgöm. Ilyen embert nem tűrnék magam mellett.

2021. okt. 15. 14:15
 12/38 anonim ***** válasza:
85%

Azt meg különösen nem tudom megérteni,akik azért isznak hogy

jobb kedvük legyen, szex előtt stb..Ez gáz. nehogy innom kelljen már

ahhoz hogy jól érezzem magam, szerintem meg ez a frusztráció,

hogy alkohol nélkül nem tudunk bolfogok,felszabadultak lenni.

2021. okt. 15. 14:17
 13/38 anonim ***** válasza:
36%

Az én párom szokott inni, de nem lecsúszott alkesz. Néha többet, néha kevesebbet, néha semmit. Keményen dolgozik, munka közben, vezetés előtt nem iszik. Elfogadom ilyennek, volt már ennél rosszabb tapasztalatom. Társaságban én is iszom. Szerintem az esti 1-2 sör még nem alkoholizmus.

Nagyobb baj, az, hogy dohányzik.

2021. okt. 15. 14:18
 14/38 anonim ***** válasza:
83%
Akkor most egy nem self-marketing célú válasz: Én is és a párom is az alkoholizmus határát súroljuk. Mindkettőnknek elég fos élete van. Próbálunk tenni érte, hogy jobb legyen, később, de van, hogy józanul nem lehet elviselni a kilátástalanságot.
2021. okt. 15. 14:21
 15/38 anonim ***** válasza:
68%

"Öregapám napi egy sört iszik, kb 60 éve és mégse lett alkesz."

Öregapád alkesz, MERT naponta iszik.

Vagy ha napi egy szál cigit szívok, nem vagyok dohányos?

2021. okt. 15. 14:28
 16/38 anonim ***** válasza:
57%

Nyugodtan be lehet írni a keresőbe, hogy alkoholizmus. Még csak nem is azt fogja kidobni, hogy a napi fogyasztók alkoholisták, hanem a rendszeres alkoholfogyasztók alkoholisták.

Úgyhogy nyugodtan fogadja el mindenki, hogy az alkoholizmus nem feltétlenül azzal egyenlő, hogy részegen fetreng öntudatlanul valaki, hanem attól, hogy - mértéktől függetlenül - de RENDSZERESEN iszik. Aki napi szinten iszik, az igenis alkoholista! Nem kell szépíteni a tényeket.

2021. okt. 15. 14:28
 17/38 anonim ***** válasza:
100%
Én soha nem iszok. A férjem 1 évben max 2-3 alkalommal. Akkor se a sárga földig.
2021. okt. 15. 14:29
 18/38 anonim ***** válasza:
86%

Nincs mit bevallanom. Normális családban nőttem fel, ahol nem az alkohol jelentette nap végén az egyetlen ellazulási lehetőséget.

A gyerekemmel való játék vagy éppen a párommal közös hobbi százszor nagyobb feltöltődést nyújt, mint egy sör. És a páromtól sem tűrném, ha napi szinten vagy akár hetente többször inna.

2021. okt. 15. 14:36
 19/38 anonim ***** válasza:
96%
Antialkoholizmus "dívik". Bárcsak ez lenne a divat basszus.
2021. okt. 15. 14:38
 20/38 anonim ***** válasza:
90%

Hát, nemtom. Mi inkább elmegyünk sétálni/kirándulni/edzeni/vacsizni. És/vagy szexelünk egyet meg sorozatozunk.

Valahogy egyikőnknek sem hiányzik egyik tevékenységhez sem a pia.

2021. okt. 15. 14:38
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!