Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma már az antialkoholizmus dívik? Vagy azért van olyan akinek a párja szokott inni, de nem lecsúszott alkesz?
Fura válaszokat kaptam korábbi kérdésemre,ebből indul ez.
Aki esetleg nem akarja kiírni hogy igen az én párom is iszik x mennyiséget szokott hetente de semmi baja akkor jöhet privátban is.
21. Nah igen meg rengeteg egyetemista nőismerősöm van , ők sem vetik meg az italt. Pedig legtöbbje jog vagy gazdasági szakos, tehát azt sem mondhatom, hogy ez egy proli takarítónős szokás lenne…..
érdekes
Mi hétvégente szoktunk inni 1-2 pohár valamit.
Tizenpár év alatt nem szoktunk rá.
Én nem engedem a férjemnek hogy naponta igyon alkoholt. Mielőtt találkoztunk, ezt csinálta. Leültünk, átbeszéltük, megértette hogy mi a probléma vele...
Baráti társaságban, étteremben stb, belefér, de ott is meg kell állnia 2-3 korsónál. Nekem nagyon fontos az egészségem és elvárom hogy a férjem is egészséges életet éljen, ne tegye tönkre a szervezetét méreggel. Szerintem ez nem olyan nagy kérés. Egy kicsi nem árt meg, sőt még pozitív hatásai is vannak, de ezen felül méreg.
"Mondjuk vicces, hogy itt mindenki nagy antialkesz, közben pl. Tinderen a lányok háromnegyede borozós fotót tölt fel magáról"
Ezen mi vicces? Ez a gyakori, az a Tinder. Ez olyan, mintha azt mondanám, hát nem vicces, hogy isten háta mögötti zsákfaluban kevés avokádó fogy, pesti belvárosban meg sok?
De miért kell leszavazni azt, aki egyáltalán nem iszik/évente max párszor?
Olyan hihet, hogy alkohol nélkül is lehet teljes életet élni? Mondjuk igen, a függőknek hihetetlen lehet, hogy léteznek olyan pasik, akik nem isznak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!