Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már hogy annyira fájt a viszonzatlan szerelem, hogy azt érezted semmihez sincs erőd?
Figyelt kérdés
Beteget jelentetettem a munkahelyemen, mert nem tudnék így dolgozni most. Voltam már szerelmes, de ez ami most van, egészen más. Ennél fájóbbat nem nagyon éreztem eddig.2021. okt. 9. 05:06
11/33 anonim válasza:
Amit a 9-es ír az lehetetlen. Bocsi!
12/33 anonim válasza:
Volt, aztán rájössz, hogy mint minden más ez is erősít téged.
Nekem tavaly volt egy ilyen.
Majdnem belehaltam, még vonat elé is akartam feküdni. Aztán sikerült tovabb lendülnöm
Most egyedül olyan boldog vagyok, mint soha.
Viszont! Ha összefutok vele és a nőjével, akkor azért még érzem azt a furcsa rossz érzést....
13/33 anonim válasza:
Volt már ilyen velem is. Pánikrohamok és depresszió felváltva.
Utólag mindig rájöttem, hogy mindig jön másik, aki elfeledteti a régit. Tudom, hogy most rosszul érzed magad, de hidd el ez nem tart sokáig.
14/33 anonim válasza:
Nekem az volt a szerencsém, hogy pont szabin voltam, utána meg kitört a járvány és 3 hónapig home office volt. A szabihetemet ágyban töltöttem. Mármint a depressziótól. A home office-ban elláttam a munkámat, határidők voltak, de emberek közt nem tudtam volna létezni akkor. Olyan is volt az elmúlt években párszor, hogy nem mentem be vagy késve, mert aludni se tudtam és nem bírtam felkelni. De megtehettem, mert kötetlen a munkaidőm.
15/33 anonim válasza:
Ja, és nem viszonzatlan volt, csak már házasok vagyunk.
16/33 anonim válasza:
#11: 9-es vagyok, nekem működik.:) Nem vagyok még túl ezen a dolgon, de határozottan a 'felfelé kapaszkodós' időszakban vagyok már!
19/33 anonim válasza:
#17: Mi történt hogy a hatás 14 éve tart?
20/33 anonim válasza:
Az illetőnek olyan a személyisége, a külselye hogy egyszerűen nem tudom a szívemből "kiirtani". Ő is szeret kiderült, kb 2 éve ennek már. De nem tud velem kapcsolatot alakítani. Azóta még pusztítóbb a dolog hogy tudom viszonzot, mert így mindig ott lebeg a "mi van ha egyszer vállal" érzés, ez a remény igazából fogva tart...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!