Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már hogy annyira fájt a viszonzatlan szerelem, hogy azt érezted semmihez sincs erőd?
Nálam mindig úgy volt hogy azt hittem egy adott helyzetre és nőre hogy na,ez a szerelem.De később mindig jött jobb,újabb érzés,egészen más,ami felülírt mindent.
Tehát majd jön jobb,és röhejesen tekintesz vissza hogy ezt szerelemnek gondoltad!
25 éves vagyok, 2x voltam szerelmes, mindkétszer viszonzatlanul.
Első alkalommal 4 évig szenvedtem "mellette" barátként, majd évek kellettek, hogy teljesen elfelejtsem.
Most, bár az elején ígéretesnek indult, végül az ő részéről nem alakultak úgy az érzelmek. 7 hónap után most volt egy hete, hogy már nem beszélünk... Teljesen kivagyok, fáj a gyomrom, nem tudok aludni és teljesen felborult az életem. Eddig ő motviált, hogy jobb legyek mindenben, mióta nincs, egyszerűen úgy érzem nincs miért élnem, nem érdekel semmi és senki... az idő biztos segít, na de ezúttal mennyi?! 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!