Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Volt már hogy annyira fájt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már hogy annyira fájt a viszonzatlan szerelem, hogy azt érezted semmihez sincs erőd?

Figyelt kérdés
Beteget jelentetettem a munkahelyemen, mert nem tudnék így dolgozni most. Voltam már szerelmes, de ez ami most van, egészen más. Ennél fájóbbat nem nagyon éreztem eddig.
2021. okt. 9. 05:06
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
88%
Most is ez van és már aludni sem tudok rendesen. 😢
2021. okt. 9. 05:19
 2/33 anonim ***** válasza:
71%

Nálam mindig úgy volt hogy azt hittem egy adott helyzetre és nőre hogy na,ez a szerelem.De később mindig jött jobb,újabb érzés,egészen más,ami felülírt mindent.

Tehát majd jön jobb,és röhejesen tekintesz vissza hogy ezt szerelemnek gondoltad!

2021. okt. 9. 05:22
 3/33 anonim ***** válasza:
75%
lol... ha nem ilyen az nem is szerelem.
2021. okt. 9. 05:45
 4/33 anonim ***** válasza:
56%
Igen, volt, de elmúlt. Most is van, de optimista vagyok, ez is elmúlik majd.
2021. okt. 9. 06:19
 5/33 anonim ***** válasza:
73%
Ennyire még nem voltam így. Olyan volt, hogy semmihez sem volt kedvem, de beteget azért nem jelentettem.
2021. okt. 9. 06:41
 6/33 anonim ***** válasza:
97%
En pont így voltam, augusztus.20-an lett vége, hetekig nyuglodtem. Most kezdek magamhoz térni. Kitartást neked.
2021. okt. 9. 07:05
 7/33 anonim ***** válasza:
17%
Nem volt.
2021. okt. 9. 07:08
 8/33 anonim ***** válasza:
100%

25 éves vagyok, 2x voltam szerelmes, mindkétszer viszonzatlanul.

Első alkalommal 4 évig szenvedtem "mellette" barátként, majd évek kellettek, hogy teljesen elfelejtsem.

Most, bár az elején ígéretesnek indult, végül az ő részéről nem alakultak úgy az érzelmek. 7 hónap után most volt egy hete, hogy már nem beszélünk... Teljesen kivagyok, fáj a gyomrom, nem tudok aludni és teljesen felborult az életem. Eddig ő motviált, hogy jobb legyek mindenben, mióta nincs, egyszerűen úgy érzem nincs miért élnem, nem érdekel semmi és senki... az idő biztos segít, na de ezúttal mennyi?! 😅

2021. okt. 9. 10:12
 9/33 anonim ***** válasza:
62%
#8: Sok. De nem kell, hogy ez a fájfalom élő, és mindig a felszíanen lévő legyen. Adj magadnak még egy kis időt az 'aktív gyászra' , pl a hétvégét, de hétfőtől kezdj normális életet egy napra. Úgy értem, éld úgy az életedet, ahogyan ő motiválna/ahogyan előtte tetted/ahogyan jónak látod, majd , ha az adott napon'sikeres' voltál, akkor este jutalmazd meg magad valami olyannal, amiért megéri egész nap hajtani... És holnap ugyan így. Ne akard elfelejteni, csak egy napot akarj végig csinálni nélküle, normálisan. Hidd el, fog működni.
2021. okt. 9. 10:32
 10/33 anonim ***** válasza:
74%
Köszi #9-es, megpróbálom. Szép hétvégét neked! :)
2021. okt. 9. 10:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!