Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vajon mennyi olyan ember van,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon mennyi olyan ember van, aki nem tud egy viszonzatlan szerelmen túllépni, és akár egy életen át ugyanazt az embert "szereti" viszonzás nélkül?

Figyelt kérdés
Velem kb. ez a helyzet. Olyan emberbe szerettem bele, akihez olyan szálak kötnek, amik sose szüntethetőek meg. Illetve az életem kapcsán is hoztam döntéseket, amiatt mert szerelmes voltam belé. Mondjuk ezeket a döntéseket nagyrészt megbántam, mert nem jött be az élet ezek miatt. Sose viszonozta az érzéseim. Addig eljutottam, hogy már nem kizárólag őt akarnám, és voltam másba is szerelmes mióta ő képbe került. De sose jutok semeddig egy kapcsolatban, senkivel nem tudtam randizni sem. 28/F

2021. szept. 30. 11:47
 1/9 anonim ***** válasza:
84%

Én 5 évig voltam plátói szerelmes engedd el ő is büdöset szarik.

Semmivel nem jobb mint mások.De ha akarod ragaszkodj hozzá

2021. szept. 30. 11:59
 2/9 anonim ***** válasza:
48%
akkor flglald le magad mással ami nem rá emlékeztet,ismerkedj szeres bele másba.nekem sok ilyen volt mindnig megoldotam ne gondoljak rá
2021. szept. 30. 12:56
 3/9 anonim ***** válasza:
90%

Én tudom miről beszélsz de te nem őt szereted. Ez egy idealizált kép, amihez a fejedben még hozzárakosgattál egyéb jellemzőket, amik neked benne vonzóak vagy számodra a szerelmet jelentik de valójában te teremted meg a saját szerelemképed és ő valószínűleg nem is mindaz, amit te elképzeltél. Ezért ha valami csoda folytán mégis összejönnél vele nagy csalódás lenne az egész. De így nem mert így tudsz utána vagyodni meg bankodni és kizárni mindenki mast.

Vannak olyan emberek, akik “szeretnek” szomorúnak lenni, a szenvedés jelenti az élet értelmet mert egy mélyebb szépséget látnak benne, az élet lényegét. Nem mondom, hogy te ilyen vagy de benne lehet a pakliban.

2021. szept. 30. 13:59
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ott a pont a a 3-asnál. Velem is volt hasonló, nagyon régen. Volt egy kapcsoltom ami nagyon jól indult, nagyon megvolt a kémia stb... Aztán képbe került valaki, akiről a csaj szülei úgy gondolták, "jobb körülményeket" tud biztosítani. Összeomlás, 2 év depresszió volt utána. 3 évvel később szerencsére találkoztam mással, ezzel nagyjából megoldódott a dolog. Aztán ahogy 15 év után romlani kezdett ez a kapcsolatom, mégis csak eszembe jutott a csaj. Még mindig az eredetileg idealizált kép szerint. Aztán megtudtam, hogy a másik pasastól várt álom élet mégsem lett egy álom, sőt. Itt szerencsére az idealizált kép maradéka is összedőlt. Velem többre jutott volna, de késő. Az ő baja. Most már inkább szánalmasnak tartom a csajt.
2021. szept. 30. 15:14
 5/9 anonim ***** válasza:
69%

3-as nagyon szépen leírta.

Nekem már több mint 3 éve tart, de valóban egy idealizált képem van róla.

Én adok esélyt másoknak is hátha valaki iránt majd legalább így fogok érezni, de hiába ismerkedem, mert lehet hogy szimpatizálok emberekkel, de nem érzek semmit

2021. szept. 30. 17:10
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Én voltam már annyira szerelmes plátóian, hogy egyszerűen eltökélt szándékom volt, hogy mindent de mindent aszerint alakítsak az életemben, tanulás, munka...hogy a közelébe kerüljek ismét. De még ez is elmúlt szerencsére 2.5 év alatt. Az utolsó érzelemhullámokat egy másik személy iránti vonzalom simította el végleg.

Bár a mai napig, így négy év után is azt mondom, nem mernék vele találkozni, nehogy minden újra kezdődjön bennem.

2021. szept. 30. 21:21
 7/9 anonim ***** válasza:
Azért ez durva, szerintem csak pasik kommenteltek ide.. Amúgy én is szenvedtem 2,5 évig a szakítás után, remélem, hogy egy későbbi kapcsolatom esetleges elromlásakor nem fog ismét eszembe jutni az idealizált... (35F)
2021. nov. 4. 23:12
 8/9 anonim ***** válasza:
Kedves 7-es ezt miért gondolod? 3-as vagyok és nő.
2021. nov. 4. 23:17
 9/9 anonim ***** válasza:
8-as, 7-es vagyok, ezek szerint tévedtem.. nem tudom miért gondoltam, de legalább kiderült.. :)
2021. nov. 4. 23:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!