Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a jó az ismerkedésben, ha valaki nem túl buta, de nem is túl okos, hanem közepén van?
Túl buta:
Például a TikTokkerek, insta celebek, YouTube sztárok (tisztelet a kivételnek).
Túl okos például:
Marie Curie:
"A radioaktivitás úttörő kutatója. Ő volt a párizsi Sorbonne első női professzora, azonkívül elsőnek kapott kétszer Nobel-díjat, a fizika, illetve a kémia területein végzett munkájáért. 1903-ban Henri Becquerellel és férjével, Pierre Curie-vel megosztva kapta meg a fizikai Nobel-díjat, majd 1911-ben egymaga a kémiai Nobel-díjat."
Forrás: [link]
Niels Bohr:
"Nobel-díjas dán fizikus, aki az atomszerkezet és a kvantummechanika kutatója. 1922-ben elnyerte a fizikai Nobel-díjat, 1938-ban a Magyar Tudományos Akadémia is tiszteletbeli tagjává választotta.
Forrás: [link]
Tehát az a jó, ha valaki a kettő között van?
Ebből is látszik, hogy csak intelligensnek akarsz látszani, de fogalmad sincs a dolgokról. Mintha a neten tanultad volna, hogy hogyan kell okos embernek tűnni.
“Youtube = Videók = Mai, divatos, fiatalos = Butaság = Fúúj
Könyvek = Olvasás = Okos emberek olvasnak könyveket = 👍🏼“
Értem, hogy mit mondtál, csak a válaszomban kissé elkalandoztam, és ezért talán te nem értettél meg engem!
De nem is kell sem megérteni, sem egyetérteni. Leírom egyszerűbben:
Azt gondolom, több jó könyv van a világon, mint YouTube csatorna.
Az IQ-d szerintem lehet, hogy rendben van kérdező, de túl hamar ítélkezel, és ezért rettenetesen gyerekesnek tűnsz.
Beszélgess emberekkel (igen a bulizó agyukat elivó minden péntek este a klubban vonaglókkal is), hogy megértsd hogyan működik a világ. Gimiben én is úgy gondolkodtam, ahogy te és kellett vagy 10 év míg rájöttem, hogy hiába magasabb az IQ-m az átlagnál, hiába vannak dicséreteim, hiába vagyok évfolyamelső, aki a legjobb eredményt éri el a matekversenyen a suliban, ez csak egy faktor a sok közül.
Fejleszd az érzelmi intelligenciádat, beszélgess olyan emberekkel, akikkel amúgy nem beszélgetnél, utazz el külföldre, próbálj ki extrém sportokat, menj el festőtanfolyamra, segíts fogyatékkalnélőknek, tanulj meg csemballózni és nem lesz minden annyira fekete-fehér, mint most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!