Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az a jó az ismerkedésben, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az a jó az ismerkedésben, ha valaki nem túl buta, de nem is túl okos, hanem közepén van?

Figyelt kérdés

Túl buta:

Például a TikTokkerek, insta celebek, YouTube sztárok (tisztelet a kivételnek).

Túl okos például:

Marie Curie:

"A radioaktivitás úttörő kutatója. Ő volt a párizsi Sorbonne első női professzora, azonkívül elsőnek kapott kétszer Nobel-díjat, a fizika, illetve a kémia területein végzett munkájáért. 1903-ban Henri Becquerellel és férjével, Pierre Curie-vel megosztva kapta meg a fizikai Nobel-díjat, majd 1911-ben egymaga a kémiai Nobel-díjat."

Forrás: [link]

Niels Bohr:

"Nobel-díjas dán fizikus, aki az atomszerkezet és a kvantummechanika kutatója. 1922-ben elnyerte a fizikai Nobel-díjat, 1938-ban a Magyar Tudományos Akadémia is tiszteletbeli tagjává választotta.

Forrás: [link]

Tehát az a jó, ha valaki a kettő között van?

2021. szept. 28. 18:28
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Ez nem előítélet, ez tény.

A netes sztárok többsége káros.

Lényegében a 2000-es évek RTL Klubja és TV2 szellemisége inkarnálódott a netes celebekbe.

A TikTok meg annyira le van züllve, hogy töröltem is onnan magam, mert nem vagyok kíváncsi arra, hogy 13 éves lányok vonaglanak.

2021. szept. 28. 19:19
 12/23 anonim ***** válasza:
74%
Sajnálom, de tényleg butus vagy, még ha szeretnél is intelligens lenni.
2021. szept. 28. 19:35
 13/23 A kérdező kommentje:
Nekem ugyanez a véleményem rólad. De gondolj, amit akarsz, nem fogok vitázni. Az újabb személyeskedő kommentre meg reagálni sem fogok.
2021. szept. 28. 19:42
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, te miket nézel youtube-on, kérdező, de velem ott valamilyen rejtélyes oknál fogva csupa intelligens, elgondolkoztató témákról beszélő, látókört tágító végkövetkeztetésre jutó, angol anyanyelvű vlogger jön szmbe. Csak nem tán a keresési előzményekben található a rejtély kulcsa???
2021. szept. 28. 20:26
 15/23 A kérdező kommentje:
Ajánlhatnál pár csatornát. De lehetőleg amerikai angolt, mert arra van ráállva a fülem. Köszönöm.
2021. szept. 28. 20:34
 16/23 anonim ***** válasza:

Attól függ, mi érdekel. Nézd meg pl. ezt:

[link]

Vagy nézd meg pl. a Kiana Docherty nevű vlogger Tess Holiday-ról szóló 55 perces elemzését. Vagy a kedvenc könyveiről szóló ajánlóját.

Vagy keress rá arra a kifejezésre, hogy "dark academy", vagy Donna Tartt " The Secret History" c. könyvéről szóló elemzésekre. Vagy a Jordan Theresa nevű vlogger "gentrification" témájú videóira (balos politikai elemzés). Vagy filmes témában a "The Take" nevű csatornára, kék keretes kép szokott lenni az ajánlójuk.

[link]

2021. szept. 28. 20:48
 17/23 anonim ***** válasza:
Igen.
2021. szept. 28. 21:58
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

A Youtube egy platform, hogy általánosíthatod az ott lévő tartalmakat?

Ez olyan mintha azt mondanád, hogy te nem olvasol könyveket, mert a könyvek rosszak, pl. Twilight, fúj, csak buta emberek olvasnak.

2021. szept. 28. 22:00
 19/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm, meg fogom nézni.

Hát a könyvpiaccal éppen ellentétes nézeteket vallok, szerintem elég sok jó könyv jön ki. A könyvek ma virágorukat élik. Rengeteg bennük a tudás, ami még a regényekre is igaz lehet. Talán még a Twilight-ban is van valami (még nem olvastam).

2021. szept. 28. 22:28
 20/23 anonim ***** válasza:
Nem sikerült megérteni, amit írni akartam, de mindegy.
2021. szept. 28. 22:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!