Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a jó az ismerkedésben, ha valaki nem túl buta, de nem is túl okos, hanem közepén van?
Túl buta:
Például a TikTokkerek, insta celebek, YouTube sztárok (tisztelet a kivételnek).
Túl okos például:
Marie Curie:
"A radioaktivitás úttörő kutatója. Ő volt a párizsi Sorbonne első női professzora, azonkívül elsőnek kapott kétszer Nobel-díjat, a fizika, illetve a kémia területein végzett munkájáért. 1903-ban Henri Becquerellel és férjével, Pierre Curie-vel megosztva kapta meg a fizikai Nobel-díjat, majd 1911-ben egymaga a kémiai Nobel-díjat."
Forrás: [link]
Niels Bohr:
"Nobel-díjas dán fizikus, aki az atomszerkezet és a kvantummechanika kutatója. 1922-ben elnyerte a fizikai Nobel-díjat, 1938-ban a Magyar Tudományos Akadémia is tiszteletbeli tagjává választotta.
Forrás: [link]
Tehát az a jó, ha valaki a kettő között van?
Ez nem előítélet, ez tény.
A netes sztárok többsége káros.
Lényegében a 2000-es évek RTL Klubja és TV2 szellemisége inkarnálódott a netes celebekbe.
A TikTok meg annyira le van züllve, hogy töröltem is onnan magam, mert nem vagyok kíváncsi arra, hogy 13 éves lányok vonaglanak.
Attól függ, mi érdekel. Nézd meg pl. ezt:
Vagy nézd meg pl. a Kiana Docherty nevű vlogger Tess Holiday-ról szóló 55 perces elemzését. Vagy a kedvenc könyveiről szóló ajánlóját.
Vagy keress rá arra a kifejezésre, hogy "dark academy", vagy Donna Tartt " The Secret History" c. könyvéről szóló elemzésekre. Vagy a Jordan Theresa nevű vlogger "gentrification" témájú videóira (balos politikai elemzés). Vagy filmes témában a "The Take" nevű csatornára, kék keretes kép szokott lenni az ajánlójuk.
A Youtube egy platform, hogy általánosíthatod az ott lévő tartalmakat?
Ez olyan mintha azt mondanád, hogy te nem olvasol könyveket, mert a könyvek rosszak, pl. Twilight, fúj, csak buta emberek olvasnak.
Köszönöm, meg fogom nézni.
Hát a könyvpiaccal éppen ellentétes nézeteket vallok, szerintem elég sok jó könyv jön ki. A könyvek ma virágorukat élik. Rengeteg bennük a tudás, ami még a regényekre is igaz lehet. Talán még a Twilight-ban is van valami (még nem olvastam).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!