Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/18 anonim válasza:
Miért, úgy hívják?
48 éves vagyok, most hallom ezt először.
2/18 anonim válasza:
45 vagyok és még én sem hallottam ezt.
3/18 anonim válasza:
26 vagyok, sosem hallottam ezt.
4/18 A kérdező kommentje:
En 21 éves vagyok , mindenféle korosztálytól hallottam már , szóval ez érdekes .
2021. szept. 28. 00:15
5/18 anonim válasza:
Ezek szerint olyan közegben mozogsz, akik sem szexelni, sem sakkozni nem tudnak.
6/18 anonim válasza:
Én se hallottam még róla. Kik hívják úgy?
7/18 anonim válasza:
Sosem hallottam. 38n.
Sakkozni nem tudok. Bábuval.
8/18 anonim válasza:
Nem hívják így, mert alapvetően kettőnek semmi köze nincs egymáshoz.
A sakk egy stratégiai játék a szex viszont (normális körülmények között) két ember bensőséges testi kapcsolatba.
De, ha mindenáron akár valaki összefüggést a sakk és a szex között: a szexig vezető úton lehet sakkozni, amikor az ember kidolgozza az addig vezető stratégiát, taktikai lépéseket.
9/18 anonim válasza:
Azt hittem ezt csak én találtam ki saját kódszónak, LOL😂
10/18 anonim válasza:
#9!
Nem rossz! Eljársz sakkozni és ilyenkor természtesen senki sem zavarhat...
:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!