Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan dolgozzam fel, hogy akit szeretek mással van?
Figyelt kérdés
Van egy srác aki már régóta próbálkozott nálam, de mivel kapcsolatom van csak barátok maradtunk, de közben azt hiszem beleszerettem, viszont ezzel elkéstem mert megtudtam összejött egy lánnyal. Nem tudom mihez kezdjek, hogy szeressek ki belőle? El kellene felejtenem.2021. szept. 25. 11:54
2/4 anonim 

válasza:

Felejtsd el, ez a vonat már elment (és valószínűleg nem is jön vissza). Keress magadnak valami értelmes hobbit (sport vagy akármi más).
3/4 anonim 

válasza:

Zárj el minden csatornát ahol infót látsz róla, próbáld a létezését is ignorálni az életedből. Máshogy nem igazán lehet,csak ha találsz valakit aki teljesen letereli róla a figyelmed.
4/4 anonim 

válasza:

Foglald le magadat tök más dologgal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!