Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Jobban szeretem a párom, mint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jobban szeretem a párom, mint ő engem. Hogy dolgozzam fel magamban?

Figyelt kérdés
Kicsit clickbait szagura csináltam a kérdést, de a lényeg hogy nem biztos hogy jobban szeretem, egyszerűen mások vagyunk. Én (én vagyok a férfi ő a nő) nagyon romantikus és érzelmes vagyok. Imádom kimutatni és kimondani az érzéseim illetve gesztusokban is. Imádok csókolni és bújni. Ő is szereti ezeket, de ő mindig olyan volt az előző kapcsolataiban hogy nem mutatta ki igazán. Ad gesztusokat, odabujik magától is de közel nem annyira mint én, pedig az előbb felsoroltakat nem csak szeretem adni de kapni is. Számomra a szavaknak nagy jelentősége van, neki nem, nem is nagyon tudja kimondani az érzéseit. Igazából tudom hogy ugyanúgy szeret, és amit főként tisztelek benne hogy miután ezt megbeszéltük azóta jobban odafigyel rá, hogy nekem is jó legyen mert én is mindent megteszek. De ő egy kicsit függetlenebb típus, én meg ha szerelmes vagyok én túl szerelmes vagyok és nálam olyankor minden és mindenki háttérbe szorul. Ez nem egy probléma, igazából nem is megoldásokat várok mert így is boldog vagyok, csak kíváncsi vagyok, hogy aki hasonló beállítottságú mint én és hajlamos egy ilyen helyzetben azt érezni neki fontosabb a párja mint fordítva az hogy kezelte ezt magában.

#szerelem #Jobban szeretni
2020. nov. 23. 17:05
 1/7 anonim ***** válasza:
58%

Ugye tudod, hogy a szeretetnek nincs egzakt mértékegysége, tehát nem lehet olyan relációt felállítani, hogy ÉN SZERELMEM > TE SZERELMED.

Amúgy meg ha neked nem felel meg a jelenlegi állapot, akkor nem itt rinyálsz, hanem elé állsz, és megbeszéled vele. Aztán ha 1 év múlva sem változik (mert nyilván nem holnaptól lesz más a helyzet, addig sokszor kell beszélni róla, tenni érte), akkor keresel olyat, akivel jobban összeillesz.

Ennyi

2020. nov. 23. 17:12
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Szerelem egy idő után elmúlik, pár év múlva.
2020. nov. 23. 17:28
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Gondolkozz el rajta, hogy nem -e te vagy túl sok, és nem ő kevés.. Amúgy meg, az a lényeg, hogy beszélni tudtok róla, utána csak el kell fogadni, amit mond.
2020. nov. 23. 17:29
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Más a szeretetnyelvetek, neki valószínűleg a kedvesség,ajándék

neked az érintés és minőségi idő.

2020. nov. 23. 17:29
 5/7 A kérdező kommentje:
Igen, valószínű az utolsó válaszadonak van nagyon igaza
2020. nov. 23. 17:30
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem nagyon nem illetek össze.
2020. nov. 23. 18:32
 7/7 anonim ***** válasza:
Nálunk is hasonló volt a le osztás.... csak vele nem lehetett az ilyet megbeszélni :/ szakítás lett a vége. Persze nálatok, ha hajlik a megbeszélés felé, le kell ülni és megbeszélni.
2020. nov. 25. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!