Hogyan dolgozzam fel magamban, hogy nem térhetek vissza a régi súlyomhoz? 15/L
Anorexiás voltam, de nem olyan súlyosan, mint a legtöbben, 168 cm/45 kg-ig mentem le
Most felhíztam 53-ra, de megint elkezdtem fogyózni
Jelenleg 50 kg-nál tartok, ez volt eredetileg a célom
Egyszerűen bennem van ez a "kényszer" hogy nem állhatok meg legalább 45 kg-ig megint, mert ha egyszer meg tudtam csinálni, megint meg tudom, sőt, meg is kell
Ez főleg akkor jön elő, ha nagyon vékony lányokat látok (ma is ez történt a plázában, igaz, hogy az a lány jóval alacsonyabb és ránézésre pár évvel fiatalabb lehetett nálam). Hogyan hagyjam abba, hogy állandóan összehasonlítom magamat mindenkivel?
Ha otthon vagyok, egyedül, nincs semmi gond, nagyjából reálisan látom már magamat, viszont ha meglátok valaki nálam vékonyabbat az utcán, az egész napomat el tudja rontani, volt már, hogy bepánikoltam emiatt.
Más étkezési zavarból gyógyulók, vagy hozzáértők, tudnátok segíteni?
Menj el pszichológushoz!!!
Szüleid ezt észre sem veszik?!!!!???
Minek van az ilyennek gyereke????
De nekem is írhatsz!
Akkor még nem múltak el a gondjaid.
Amúgy nem tudom, miért zavar, ha valaki valamiben jobb, mint te.
Lehet, hogy a vékonyabb lány buta, mint a föld háta,
és lehet, hogy aki okos, ezek mellett olyannyira szerencsétlen, hogy fáj nézni. Mindig csak a jót irigylitek, de nem tudjátok, mi van mögötte.
21/L
Én is voltam anorexiás, bár nekem nem volt vészes a súlyom, csak mivel vastag csontozatom van, így minden bordám kiállt, a lábaim törtek ketté, a térdem, csípőcsontom, kulccsontom, bordám bökött, belilut, ha ráfeküdtem éjjel annyira szúrt, a hasam be volt esve, a csuklóm, bokám kiállt. (163 cm és 46 kg voltam)
Nekem ez az egész a kontrollról szólt, az életem csúszott ki a kezem közül és a maximalizmusom illetve perfekciónizmusomat valahol ki kellett éljem, így az alakom, szépségem, iskolai eredményeimet próbáltam irányítani úgy hogy semmit sem ettem, rengeteg kávét, zöldteát, feketeteát ittam, hogy ne döljek ki, legyen egy kis energiám és tanultam és tanultam és tanultam. Akkor múlt el, amikor sikerült megszeretnem az életem és jobban éreztem magam a környezetemben, elmúltak a lelki problémáim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!