Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nők! Milyen dolgokban, tettekb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Milyen dolgokban, tettekben nyilvánul meg, hogy a párotok igazán megbecsül?

Figyelt kérdés
2021. szept. 15. 20:47
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem néz más nőkre úgy” a jelenlétemben.

Nehéz pillanatokban is mellettem van.

Támogat mindenben.

Nem csak tervez velem, hanem valósít is.

Kikéri a véleményem, meghallgat, együtt döntünk, mindezt úgy, hogy nem korlátoz.

2021. szept. 15. 20:55
 2/7 anonim ***** válasza:
32%

VÉGRE-VALAHÁRA rendesen és szívélyes mosollyal köszön, ha meglát! :)

Ez hatalmas nagy fejlődés a korábbi konfliktus sorozathoz képest!

(Egy jó ismerősöm mindössze az illető, de sokszor a "levegőben lógott", hogy ebből párkapcsolat akar lenni...)

2021. szept. 15. 21:06
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Bókol, figyelmes, türelmes, tisztelettel bánik velem. Konkrét példa a sok közül, ha nehéz napom volt, csinál nekem egy szendvicset, vagy türelmesen végighallgat, hogy mi történt aznap.
2021. szept. 15. 21:10
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Azt kihagynám, hogy igazán megbecsülne a mostani, arrol tudok irni csak, hogy egyáltalán megbecsul

Olyanokbol jön le, hogy lenne lehetősége simán megcsalni, megsem teszi, szóval nem is csupán szerelem miatt, hanem tudatosan hű, tudatosan nem akarja elrontani. Azaz tisztán akar a kapcsolatunknak eselyt adni hogy kiforhasson.

Probál a kéréseimnek eleget tenni, és biztosítani azokat az aprobb dolgokat amikbol azt latom, hogy tesz ertem, kiemeltebb helyen vagyok mint mások.

Nem él vissza a telefonnal. Nem jatszmázik olyanokkal hogy olvassa de nem ír, vagy elerhetetlenne teszi magát meg ilyenek, hanem még balhék alatt is mikor ideges se zár ki es kepes szépen elkoszonni aznapra stb.

Nem szülnek benne ellenállast távlati kérdések mint pl házasság, gyerek, nem olyanok a beszelgetések, h belole harapofogóval kéne kihúzni, vagy ellenezné

Mosolyszunet, vagy mikor nem tudunk egyutt lenni nem keres pótlékokat, plusz ingereket, eltud lenni a 4 fal közt is, csetelgetések nélkül is

Alapvetően gondol rám, nincs ilyen h most félre vagyok rakva mert munka, vagy családi party van, olyankor is kommunikativ es ha kell, ott van, sőt mintha inkább kontaktolna velem

És mennyi jó mindent össze tudtam szedni rola ugy, hogy amugy szakitás lebeg a fejünk fölött..

2021. szept. 15. 22:14
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Mindig a kedvemben jár mindenben. Figyel mire van szükségem, csinálja, hozza.

A legapróbb titkát is meosztja velem.

2021. szept. 16. 06:48
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Figyel rám, törödik velem, meghallgat és emlékszik az apró részletekre is. Mikor segítségre van szükségem, segít, nem kritizál mért nem tudom egyedül megoldani. Támogat a fejlődésben, biztat hogy csináljam. Sokat beszélünk a jövőnkről, az ő terveiben és céljaiban is szerepelek. Az első perctől fogva felvállalt, bemutatott a családjának, barátainak. Nem akar megváltoztatni úgy szeret ahogyan vagyok. A szexnél is odafigyel rám, nem csak az a lényeg hogy neki jó legyen. Mindent megbeszélünk, ha bármi baja van, azonnal engem hív. Mindig a kedvemben akar járni, örül és várja a találkozásainkat, a tenyerén hordoz.
2021. szept. 16. 07:18
 7/7 anonim ***** válasza:
69%
Kétlem, h megbecsülne. Semmit se lát belőlem.
2021. szept. 16. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!