Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak akik ennyire érzékiek és beleélik magukat a dolgokba?
Férfiként elég szentimentális vagyok, könnyedén bele tudom magam élni más bőrébe, akár egy filmen keresztül, vagy egy könyvet olvasva. Valahogyan olyan erős érzéseket tudnak generálni az ilyen médiumok, hogy kivetítem a saját életemre, mondhatni előjönnek ennek hatására a belső érzelmeimnek egy mélyebb része. Részben szerintem ez is a céljuk.
Ha pl. egy fantasy filmben/könyvben/animében felbukkan egy szerelmi szál, annyira beletudom élni magam, hogy legbelül érzem, hogy vágyom rá, nagyon. Teljes átéléssel bele tudom képzelni/netán azonosulni a szereplőkkel. Volt már részem többször is, de mindből keserű csalódás lett a vége és egyik sem volt igazi.
Tudom, hogy ez egyesek számára "csöpögős" és hogy a férfi attól férfi, mert nem mutatja ki az érzelmeit. Én ezt mindig is hülyeségnek tartottam.
A kérdésem: férfiként Ti is éreztetek ilyet? + Létezik szerintetek igazi szerelem, ahol megértik egymást a felek, egymás barátai és veszekedés nélkül megoldják a gondokat, megértőek és érzelmesek egymással szemben?
26F
En ugyanilyen vagyok mint te kerdezo. De valszeg van abban valami, mit az egyes mond, keves baratom van, nehez egyetemre jarok amin sokat kell tanulni, es nem tul sok izgiseg van az eletemben. Porgosebb idoszakaimban hatterbe szorult ez a reszem. De aztan vegul alt visszatert ez a tempo... neha egy-egy porgosebb ember mellett tudok en is "normalis" bulizos lany lenni. De legbelul meg ez a kis konyvolvaso fantasyhercegno maradok :D
Szerintem meg kell talalni egy egyensulyt ebben is. Ahogy Dumbledore mondana:
Rossz uton jar az, aki almokbol epit varat, es kozben elfelejt elni.
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!