Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Reményre ad okot ha munkán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Reményre ad okot ha munkán kívül is csetelek vkivel (kolléga), aki tetszik? főleg szakmai dolgokban, de sokszor érzem azt, h. ez csak ürügy, h. beszéljünk. ma is du-án és este is reagált, írt.

Figyelt kérdés

2021. aug. 12. 20:45
 1/8 anonim ***** válasza:
85%
Nem. Ha akarna valamit, akkor nem szakmai dolgokban válaszolna, hanem saját jogon személyes dolgokban keresne. Remélem független, különben nagyon kínos helyzetbe kerülsz.
2021. aug. 12. 21:02
 2/8 A kérdező kommentje:

személyes dolgokról is szoktunk beszélgetni persze, és igen, függetlenek vagyunk.

arra céloztam, h. a munkahelyi dogok adnak nekünk sorvezetőt, h. munkán kívl is beszéljünk.

2021. aug. 12. 21:05
 3/8 anonim ***** válasza:
18%
Valahol el kell kezdeni.
2021. aug. 12. 21:16
 4/8 anonim ***** válasza:
64%

1-es vagyok. Én továbbra sem gondolom, hogy ezt érdemes túlképzelni, lehet, hogy csak ráér.

Mióta tart ez?

2021. aug. 12. 21:22
 5/8 A kérdező kommentje:
hát hónapok óta... este 10 lesz, és most is.
2021. aug. 12. 21:44
 6/8 A kérdező kommentje:
most home office-ban vagyunk...és magánjellegű dolgok ma is előkerültek
2021. aug. 12. 22:13
 7/8 anonim ***** válasza:
61%
Én se tulajdonítok ennek nagy jelentősséget. Valószínűleg marhára unatkozhat.
2021. aug. 13. 06:50
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom, magamból kiindulva ennyi idő után már elhivtalak volna minimum egy kávéra vagy valami.
2021. aug. 15. 05:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!