Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/16 anonim válasza:
Ugyanígy vagyok/voltam is mindig
12/16 anonim válasza:
9 év alatt nem jutottam el odáig
13/16 anonim válasza:
Soha nem voltak pillangók, rózsaszín köd és egyéb közhelyek. Ennek ellenére pár hét után nagyon mély szeretetet éreztem, tudtam, hogy ragaszkodom hozzá, emberileg és szexuálisan is vonz, senki mással nem szeretném az időmet tölteni. Lassan egy év elteltével is minden nap eszembe jut, hogy vele szeretném leélni az életem.
15/16 anonim válasza:
4 Vagyis csak b@asztok mint a nyulak, ez nem kapcsolat, és nem is kötődés
16/16 anonim válasza:
Kötődni szerelem nélkül is lehet. Sokan alábecsülik magát a szeretetet.
A szerelem amúgyis múlandó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!