Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettél volna a párodba ha az első pillanattól úgy áll hozzád mint ma?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 17. 11:02
2/10 anonim válasza:
Nem, mivel megcsalt az exével, a hátam mögött más nőkkel csetelget és az érzéseim nem nagyon hatják meg.
Elején nagyon levett a lábamról, teljesen más volt. Klasszikus "beleszerettem egy álarcba" eset.
3/10 anonim válasza:
Nyilván már csak volt párom. :)
#2-es
7/10 A kérdező kommentje:
azért hiszek minden igennel válaszolónak mert mind mosolyogtok a válasz mellé :)
csak így tovább..
2018. ápr. 17. 14:42
9/10 anonim válasza:
Volt idő mikor azt mondtam volna hogy nem de mára már tudom azt mondani, hogy igen😊 16 éve vagyunk együtt☺
10/10 anonim válasza:
Igen <3
Semmit nem változott, ugyanolyan figyelmes, kedves és törődő férfi, mint a legelején.
Én inkább vagyok hangulatember, ami bánt, de 95%-ban boldog és vidám, a maradék 5%-ban meg inkább elvonulok és egyedül átvészelem a "morcos"-kedélyt.
29n, 2 éve együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!