Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti belemennétek egy családos férfival való kapcsolatba ha szerelem lenne első látásra?
Én nem tudom mit tegyek. Ő minden amire vágyom. Egy gyerekük van.
De egyébként mindegy hogy mit teszek ígyis úgyis szenvedni fogok.
Attól függ,hogy hány éves vagy és a közeljövőben mi a célod a magánéletedben.
Persze, egyértelmű,hogy racionálisan mindenki azt mondja, én is,hogy ne menj bele.
De ha annyira megfogott,hogy nem tudsz a gondolattól szabadulni lehet,hogy sosem lesz ilyen szerelem az életedben.
Ha belemész egy ilyen viszonyba vállalnosd kell azt, ami ezzel jár: pl. sosem fog felvállalni, csak akkor lesz Rád ideje ha a munkától/családtól szabaduilni tud, és ez csak arra fog korlátozódni,hogy pár titkos órát kettesben töltötök.
Ha Te ezt így is felvállalnád, akkor akár esélyt is adhatsz Neki.
Mondhatjátok,hogy szemnét vagyok és nem gondolok a feleségre/gyerekre, de ez nem így van. Gondolok, persze, nekem is van gyerekem, párom, és én sem szeretném ha elcsábítaná valaki a párom.
DE: ha a kérdező nem teszi meg ezért, majd megteszi más, hiszen ez a pasi vélhetőleg nyitott egy ilyen kapcsolatra.
Nem ajánlatos ilyenbe belemenni, csak szenvedés lesz belőle... tapasztalat...
Köztünk is nagy szerelem volt, de voltak akadályozó tényezők, és nem a neje, hanem a korkülönbség...
A mi esetünkben nem kevés évről volt szó, hosszú távon kezdődtek volna a problémák.
A gyerekeik már felnőttek, szóval nem ők jelentették a gondot.
A titkos találkák és légyottok sajnos idővel felőrölnek majd, mert többre fogsz vágyni.
Mi lesz akkor, ha egyszer csak azzal a válasszal szembesülsz, hogy nem hagyja el a családját...?
Minden szituáció más és más, de ez adott, ő családos és döntenie kell idővel közted és a neje között, ha most egy ilyen kapcsolatra adod a fejed.
A szerelem első látásra csak nemi vágy.
Nem mennék bele.
Egyszerűen azért, mert ez nem egy tündérmese, hanem a nagy büdös élet. Inkább kerülném, koncentrálnék másra. Ismerem magam annyira, hogy pár átbőgött este és két hét után kutya bajom nem lenne.
Szeretőként akár évekig is lehet szenvedni mielőtt pof.ára esek. Kösz, nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!