Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon mikor fog elkészülni az első mesterséges feleség?
A mesterséges intelligencia egyik tulajdonsága, hogy a robot képes tanulni, azonosulni. Ezek szerint, ha gyártanának bombázó robotnőket, akkor azokat tetszésünk szerint hangolhatnánk olyan személyiséggé, amilyenné szeretnénk, hogy váljanak. Elképzelhető, hogy gyártanak majd ilyen robotokat?
A kérdést nem azért tettem el, hogy a nőket bántsam. Erről nincs és nem is lehet szó. De az eszményi személyiségű párt így meglehetne valósítani. Például ez nagy segítség lenne egy érzékeny, kifinomult lelkű művész számára, hogy harmonikusabb legyen az élete.
A mesterséges intelligenciát az élet minden területén lehetne használni.
Egyrészt kib.... drága lesz, másrészt egy rakat etikai problémát fel fog vetni. Én támogatnám a dolgot, ahogy támogatnám azt is, hogy bizonyos nagyon sérült férfiak kedvezményesen vehessenek olyan szép szilikonbabákat is.
És ne csak nőben gondolkozz, elég sok nőnek is jó lenne szerintem ilyen, csak férfiban. Remélem ezen nem sértődsz meg.
Addig ott a Sims vagy a karakterkreálós open world játékok.. :D :D
Például a kedvenc színésznőd hangját állítanád be neki. De lehetne sajátkezűleg is hangolni. Illetve bizonyos filmeket nézetnék vele, hogy aztán megtanulja azokat dolgokat, amelyeket szeretném, hogy tudjon...
Na persze olvastatnék vele verseket, novellákat, eljárnék vele színházba és utána jókat beszélgetnék vele az olvasottakról, látottakról, stb.
De gondoskodó volnék én is vele. Rendszeresen frissíteném, a legjobb minőségű aksit venném meg neki.
Nyugi, még vársz 20 évet és ez is meglesz..a japók már dolgoznak rajta...
Nekem természetes feleségem sem lesz mégegyszer, nemhogy mesterséges... aztán majd hisztériázik, mert nem frissítettem a szoftvert...na neeee 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!