Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjon a feleség a férje szeretőjének, miután kiderült az affér?
Figyelt kérdés
2018. febr. 1. 22:37
1/18 anonim válasza:
Elég sok mindent mondhat... azért ez nagyon szituáció függő ám!
2/18 RRR válasza:
tépjük le együtt a farkát a szemétládájának!
..
3/18 A kérdező kommentje:
két nöt hülyít :(
2018. febr. 1. 22:51
5/18 anonim válasza:
Vigyed a palit, de a pénze marad ... muhahaha 😂
6/18 krisztian20pap válasza:
Teee utolsó K*** nem szigyeled magadot ? Tönkre tettetek az életemet és még vihágot hozol nekem te g*cchi dugd a picshhh**ba bele oda dugd bele a picshhh**ba
8/18 anonim válasza:
Hamisítanék egy orvosi papirt arról hogy HIV fertőzött vagyok és a kezébe nyomnám.
9/18 anonim válasza:
Anyádat! Öreg fas* kellett a pic*ádba?
Öreg fas*! Fas*om a kur*a anyját! Megmondtam hogy meghalsz! Á fás*omátá....
10/18 anonim válasza:
Gyere segíts összepakolni a cuccait, mert már ma költözik is hozzád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!