Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Prostiból lesz a legjobb feleség?
Franc tudja
Nekem hosszabb távra nem kellene. Arra az órára tökéletes, de komolyabbat nem
Ha kiszállnak, nem is a feleség szerep nehéz nekik hanem maga a civil élet. Rendes munkájuk se nagyon lehet mivel nagy része kevésbé iskolázott hogy finoman fogalmazzak (és nem akarok általánosítani mielőtt megkapnám) de ahhoz az élethez amihez sok pénzből hozzászoktak nem tudják már élni, idővel ezért térnek vissza
Ha szerencséjük van kifognak egy pénzes pasit aki eltartja (más kérdés ha megöregszik simán kidobja és mehet hirdetni újra) vagy nagyon ritka eset ha kiszállnak végleg és dolgoznak mint átlag ember
Ismerek mindegyik példára alanyt...Sok olyan partnerem volt aki kiszállt aztán idővel más néven új képekkel más városban hirdet azóta, de ismerek olyanokat akik a pénzt nem felélték meg elcuccolták hanem nyitottak belőle műkörmös, fodrász üzletet és a maguk urai lettek. Pl ezért se hirdetnek ott sokan ahol a valóságban élnek mert kevés eséllyel futhat össze vendéggel
Nem próbáltam, de lehet van benne valami, bár nem tudom mennyire marad hűséges vagy akar majd nyitott kapcsolatot.
De még mindig jobb, mint egy átlag nő aki pár év múlva már tojik a fejedre.
Ha most lennék fiatal ennyi tapasztalattal tuti csak prostival vagy keleti lányokkal kezdenék nekik fontos a szex sok év után is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!