Hogy lehet feldolgozni a legjobb barát elvesztését?
3évig voltunk a legjobb barátok mindent együtt csináltunk,mindenhova együtt mentünk,nagyon sokat segítettünk egymásnak,és igazi lelki társak voltunk.A gyerekem nevelésébe is sokat segített egyedül nem bírtam volna,1 éves volt a kicsi amikor az anyja úgy döntött öngyilkos lesz. 2 évet segített mindenbe,fürdetés,pelenkázás..stb.
Aztán a barátnőjével szakított aki mellesleg az én unokanővérem és úgy gondolta hogy akkor most szüneteltessük ezt mivel szerinte hasonlítok rá.Utánna újrakezdtük szülinapjára vettem neki kis ajándékot,amin kiakadt,hogy most ő tartozik nekem. És még sok dolgot művelt ami után azt mondtam elég.De hiányzik,nem az amennyit segített hanem a személyisége,az órákig tartó beszélgetéseink.
Mit tudok csinálni?
Én:28/F
Ő:29/F
Sajnálom, hogy ebbe a helyzetbe kerültél.
Feldolgozni, ezek szerint már letettél róla?
Nekem még csak olyan barátságom volt, ami magától elhalt, egyre kevesebbet láttuk egymást, de tudatosan megszakított barátságban szerencsére még nem volt részem. Talán ez is olyan, mint a gyász. Talán levelet írnék neki, amiben leírnám, amiket itt is leírtál, és azt, hogy számodra ez nagyon fontos időszak volt, és nem akarod őt elveszíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!