Mire fel értik vagy tartja ez a mondás hogy a ribizliből lesz a legjobb feleség?
Ezt hogy kell értelmezni és mit tartalmaz?
Szóval hogy az átlag nőhöz viszonyítva a ribizlikből jobb feleség tud lenni?
"Kur-vá-ból lesz a legjobb feleség!"
Az egész szimplán azon a tényen alapszik, hogy egy "ribizli", már kiélte magát, mindenen átment, amit kiakart próbálni, túljutott azon is, hogy adonisz testű pasikkal szeretkezett, akármilyen pózban, stb.
Na már most elviekben egy ilyen nő, ha végre elhatározza magát, hogy megállapodik, az tényleg elhatározás, és azért teszi, mert megunta ezt a szabad életmódot, és csak egy normális "átlagos" párkapcsolatra vágyik. A párkapcsolatban pedig megleli azt, amire olyan régóta vágyott, és nem fog kikacsintgatni.
Amíg az átlagos nők nagy %-a, úgy kötelezi el magát(házasság), hogy szinte semmit sem élt, rengeteg vágya van, amit lehet soha nem kapna meg a párjától, ezért elkezd az ösztönére hallgatni, és megcsalja a párját.
Röviden: Aki szabad, az általában csak akkor adja fel ezt a szabadságot, ha tényleg szerelmes, és általában ilyenkor mindent megad a párjának, hiszen az egész kapcsolat a szerelmen alapul.
Akit pedig túl hamar zártak kalitkába, az mindig kiakar jutni, és megtapasztalni, hogy milyen a "világ".
"ilyen nők?"
Nekem van prostituált ismerősöm, balesetben halt meg a férje, két gyerekkel maradt egyedül, segítő rokonok nélkül. Teljes munkaidős állás mellett ezt kezdte el csinálni, módjával. Nemrég vallotta be nekem, egyik barátnőm az. Én nem ítélem el, elvileg már abbahagyta...aztán ki tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!