Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A legtöbb feleség, miért ilyen?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb feleség, miért ilyen?

Figyelt kérdés
Úgy értem olyanok,mint a hárpiák. A férjüknek már beszélgetni se lehet más nővel ,mert kiveri a hisztit,hogy jaj biztos megcsal. Sőt még rá se nézhet más nőre. Ja bezzeg a feleségnek lehet más pasit puszilgatni ,facen írogatni. Neki miért lehet míg a férjnek nem?
2018. jan. 22. 21:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
87%

"A legtöbb feleség..."

Ehhez az állításhoz vannak számok is, vagy csak volt egy-két rossz tapasztalatod és abból vontad le ezt a megállapítást?

2018. jan. 22. 21:14
 2/12 anonim ***** válasza:
9%
Mert van szeretőjük.
2018. jan. 22. 21:14
 3/12 anonim ***** válasza:
0%

"Ehhez az állításhoz vannak számok is,"

Látom sikerült megragadni a lényeget.

2018. jan. 22. 21:18
 4/12 anonim ***** válasza:
91%
A kérdés helyesen: "Az én feleségem miért ilyen?"
2018. jan. 22. 21:20
 5/12 anonim ***** válasza:

Nem tudom, de az én ismertségi körömben 1, esetleg 2 ilyen feleséget tudok mondani... A legtöbb ne problémázik ilyenek miatt. Olyat is ismerek, aki jó szórakozást kíván a férjének, amikor az a kollégákkal és kolléganőkkel megy el laza, ivós céges bulira.

Én is kíváncsi lennék, honnan szerezte a kérdező azt az információt, hogy a legtöbb feleség ilyen.

2018. jan. 22. 22:00
 6/12 anonim ***** válasza:

a keret átadó papucs férfiaknak lesz ilyen a nője.

és azért lesz ilyen,mert minden nőbe mélyen kódolva van,hogy megvesse a papucs férfiakat.

és a kapcsolatban betöltött férfiatlan keret átadó viselkedésedre lesz a nő válasza az állandó neheztelés és ba-sztatás.

tehát csak úgy mint elég sok más dologban,itt is magadban keresd a hibát.

2018. jan. 22. 22:19
 7/12 anonim ***** válasza:
Én is feleség vagyok, de soha nem zavart, ha a férjem más nőkkel is szóba áll. Én vagyok a felesége, mellettem alszik el minden este, velem osztozik örömén, bánatán, vagyonán. A többi nő soha nem érhet a nyomomba se, hát miért ne beszélgethetne vagy incselkedhetne velük?
2018. jan. 22. 22:54
 8/12 anonim ***** válasza:
Mert a férjük egy mamlasz papucs.
2018. jan. 22. 23:10
 9/12 anonim ***** válasza:
Házsártosak
2018. jan. 22. 23:27
 10/12 anonim ***** válasza:
nem ismerek ilyen feleségeket, pedig vannak feleség barátnőim és én is az vagyok.:D honnan szedsz te ilyen ismerősöket? passz, lehet az a pasi ad alapot rá vagy annak a nőnek vannak ilyen önértékelési zavarai. ilyen férfiakat viszont ismerek, de nem foglalkoztat túlzottan, hogy miért van ilyen kisebbségi komplexusai vagy miért nem bíznak meg egymásban, rájuk hagyom.
2018. jan. 23. 00:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!