Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A harisnya látványa a nőn...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A harisnya látványa a nőn beindítja a legtöbb pasit, vagy csak azokat, akiknek külön ez a fétisük?

Figyelt kérdés

2018. jan. 18. 23:34
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem fétisem, de beindít :).
2018. jan. 18. 23:35
 2/21 anonim ***** válasza:

Kukkold meg a kérdésemet, értelmes választ nem kaptam rá, csak aberráltak írtak.

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

2018. jan. 18. 23:38
 3/21 A kérdező kommentje:
Láttam a kérdésed, részben ez is ihlette az enyémet. Mert én meg pont azok válaszára lennék kíváncsi, akik nem fétis-szinten kedvelik a harisnyákat, tehát pl. nem szex közben hordja a nő, csak az volt rajta előtte.
2018. jan. 18. 23:41
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Milyen harisnyára gondolsz?

A tért fölé/combig érő hosszú zoknik nekem például nagyon tetszenek valamiért és nem zavarna az sem, ha szex közben rajta maradna valakin.

2018. jan. 18. 23:49
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

De hogy fétises vagyok, vagy nem azt nem tudom.

Beírod google képkeresőbe, hogy "thigh high socks", szerintem kevés hetero férfi lenne, aki azt mondaná, hogy nem tetszik neki.

2018. jan. 18. 23:54
 6/21 A kérdező kommentje:
Alapvetően hagyományos nylonharisnyára gondoltam, nem csipkés-combfixesre vagy hosszú zoknira, de persze ezekről is nyilatkozhattok. :D
2018. jan. 18. 23:55
 7/21 anonim ***** válasza:
Az a nagyoon hagyományos barna harisnya csak lelomboz. De egy mintás-színes harisnya dögös tud lenne. Nem kell ahhoz fétisesenek lenni, hogy tetszen.
2018. jan. 19. 01:19
 8/21 anonim ***** válasza:
A hagyományos "gatya" harisnya optikailag jól néz ki szerintem, csak az a baj vele, hogy gatya, le kell venni, ezért jobb szerintem a combfix, ha hapsi miatt veszed fel. Nem kell extrának lennie vagy ilyesmi, jól néz ki. Nem vagyok fétis, de nekem tetszik.
2018. jan. 19. 01:29
 9/21 anonim ***** válasza:
Nem tudok róla, hogy lenne akármilyen fétisem, de engem beindít.
2018. jan. 19. 05:22
 10/21 anonim ***** válasza:
Nekem is tetszik.
2018. jan. 19. 06:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!