Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A harisnya látványa a nőn beindítja a legtöbb pasit, vagy csak azokat, akiknek külön ez a fétisük?
Nekem lányként az a tapasztalatom, hogy kb. a fiúk felének mindenképp beindul a fantáziája, ha meglát egy szexi harisnyát. Ebben benne vannak a fétisesek is, akik csak erre gerjednek (kb. max. 5% szerintem). Szóval alapból eléggé vonzza a férfiakat egy szép női láb és erre egy harisnya még rátesz egy lapáttal.
Ha viszont combzoknit veszek fel, akkor ez az arány kb. 90%, alig van, akinek ne lógna kocsányon a szeme, az nagyon beindítja a fiúkat.
Én is a combzokniért vagyok leginkább oda, engem az indít be a legjobban. Nem mondanám fétisnek, mert enélkül is be tudok indulni egy lányra, de tény, hogy ha combzoknit vesz fel a barátnőm, akkormár el is csábított, végem van. :)
Amúgy kb. egyetértek a fenti arányokkal, szerintem sem indít be minden fiút egy szexi harisnya, valaki észre sem veszi ezt, de kb. minden második fiút szerintem is el tud varázsolni.
Combzoknit illetően azért szerintem a 90% túlzás, itt max. 60%-ot mondanék.
Vannak igényes és igénytelen 100 forintos harisnyák.
Ha egy nő egy igényes drága harisnyát vesz fel, ahhoz általában a többi ruhadarabja is illeni fog és a harisnya csak fokozza az összhatást.
A legtöbb pasit beindítja, nem kell hozzá fetisisztának lenni.
Persze leginkább csak akkor, ha csinos lábon van és szexi, jó minőségű harisnya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!