Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon mikor fog elkészülni az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon mikor fog elkészülni az első mesterséges feleség?

Figyelt kérdés

A mesterséges intelligencia egyik tulajdonsága, hogy a robot képes tanulni, azonosulni. Ezek szerint, ha gyártanának bombázó robotnőket, akkor azokat tetszésünk szerint hangolhatnánk olyan személyiséggé, amilyenné szeretnénk, hogy váljanak. Elképzelhető, hogy gyártanak majd ilyen robotokat?

A kérdést nem azért tettem el, hogy a nőket bántsam. Erről nincs és nem is lehet szó. De az eszményi személyiségű párt így meglehetne valósítani. Például ez nagy segítség lenne egy érzékeny, kifinomult lelkű művész számára, hogy harmonikusabb legyen az élete.

A mesterséges intelligenciát az élet minden területén lehetne használni.

#robot #Mesterséges Intelligencia #digitális szerelem #elektronikus szerelem
2018. márc. 1. 14:08
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:

"bennem ott lenne a tudat, hogy basszus, igazi emberhez nem voltam elég jó"

Ez a másik oldalról azt jelenti, hogy a másik nem volt elég jó hozzám, nem?

2018. márc. 1. 16:50
 22/45 anonim ***** válasza:
#21 milyen értelemben? Ha egy exemnek lenne ilyen robotja mondjuk? Vagy kiszemeltnek? Mert akkor csak sajnálnám az illetőt, hogy neki egy beprogramozott gép kell, normál emberi kapcsolat helyett.
2018. márc. 1. 16:55
 23/45 anonim ***** válasza:
100%
Remélem nem windows alapú lesz. Lefagy amikor rászorít a szerszámra.
2018. márc. 1. 16:57
 24/45 anonim ***** válasza:
22-es és kérdező! Javasolt film a problémához a 200 éves ember. [link]
2018. márc. 1. 16:59
 25/45 anonim ***** válasza:
41%

"basszus, igazi emberhez nem voltam elég jó"

Attól függ... mindenki eltudja magát adni egy embernek. Tehát ez is rossz kifogás.

"Az emberekben nem maradna kompromisszumkészség"

Általában sosem a rosszabb ember alkuszik meg, hanem a jobb fogadja el a másik hibáit.

Tehát nem lehet hogy aki kapcsolatot akar igyekezne kevesebb hibát véteni tudván hogy egy gép bármikor többet nyújthat nála?

Amúgy ha egy AI képes tanulni, akkor mivel nyújt kevesebbet mint egy igazi ember?

Mondjuk férfi szemszögből tegyük fel: Legyen nagymellű szőke, kék szemű, 36-os a lába 161 centi meg amit akarsz.

Ezek után adsz neki különböző személyiségi jegyeket mint: Főzzön, sok szexet akarjon, lehessen vele erről vagy arról a témáról vitázni, legyen bújós vagy épp ne, ébredjen ekkor vagy akkor, csináljon kávét reggelit stb... (ezek nagyon eltúlzottak persze emberre, de gépre ezek megoldhatóak lesznek)

Ezt a szánalmat meg sz.r olvasni. Szánod azt az embert akit nem érdekel majd a konfliktus? Mert nem kevés helyen van az hogy hazamegy valaki a melóból és egyből áll a bál.

Oké hogy vannak szép pillanatok, de rengeteg kapcsolatban sok a vita... Egy ilyen robotot pedig nem érdemes egy macskához vagy kutyához hasonlítani. Vagyis nem lesz érdemes!

2018. márc. 1. 17:14
 26/45 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de abban biztos vagyok, hogy Japánban fogják létrehozni.
2018. márc. 1. 17:15
 27/45 anonim ***** válasza:
48%

Nem akarnék robotpasit. Égne a fejem, hogy csak egy program szeret. Hogy szabad akaratból nem tesz meg értem dolgokat, csak mert "én azt mondtam".

Persze akinek a seeggből szájba az életcélja, annak bejöhet.

2018. márc. 1. 18:37
 28/45 anonim ***** válasza:
61%

Én akarnék robotférfit. :D Robotnőt is. :D Csak amilyen hanyag vagyok elrontanám az összeset. Persze ez csak álmodozás, és sok hátulütője lenne.

Szerintem sok nő szeretne, csak nem úgy vannak szocializálva, plusz a nők jobban le vannak hurrogva, ha ilyenekről mernek beszélni.

Persze a férfiakat is lehurrogják. Engem inkább az zavart, amikor volt egy cikk erről és családapák, meg igen szerelmes házas profilképpel rendelkezők kezdtek el erre izgulni, szerintem ez nem szép dolog a "szeretteivel" szemben.

A Black mirror egyik része pont erről szól, ajánlom mindenkinek.

2018. márc. 2. 11:04
 29/45 anonim ***** válasza:
"Hogy szabad akaratból nem tesz meg értem dolgokat, csak mert "én azt mondtam". " Igen ez egyfajta kényelmes és nem bántó rabszolgaság. Én hiszek abban, hogy az emberek zöme legbelül nagyon "sötét" és simán beletörődne/élvezné, ha visszahoznák a rabszolgaságot.
2018. márc. 2. 11:07
 30/45 anonim ***** válasza:
37%

"Hogy szabad akaratból nem tesz meg értem dolgokat, csak mert "én azt mondtam"."

Sok nőt nem zavar ez a hús-vér férfiak esetében...

2018. márc. 2. 11:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!