Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon mikor fog elkészülni az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon mikor fog elkészülni az első mesterséges feleség?

Figyelt kérdés

A mesterséges intelligencia egyik tulajdonsága, hogy a robot képes tanulni, azonosulni. Ezek szerint, ha gyártanának bombázó robotnőket, akkor azokat tetszésünk szerint hangolhatnánk olyan személyiséggé, amilyenné szeretnénk, hogy váljanak. Elképzelhető, hogy gyártanak majd ilyen robotokat?

A kérdést nem azért tettem el, hogy a nőket bántsam. Erről nincs és nem is lehet szó. De az eszményi személyiségű párt így meglehetne valósítani. Például ez nagy segítség lenne egy érzékeny, kifinomult lelkű művész számára, hogy harmonikusabb legyen az élete.

A mesterséges intelligenciát az élet minden területén lehetne használni.

#robot #Mesterséges Intelligencia #digitális szerelem #elektronikus szerelem
2018. márc. 1. 14:08
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
39%
Aha, tehát a nőnek a kisujjtartásból rá kell jönnie, hogy a férfi agresszív, és dögöljön meg, ha szarrá verik, de a hiszti egy komplex, rejtett dolog, amivel rengeteg férfit átvernek.
2018. márc. 3. 13:42
 42/45 anonim ***** válasza:

"De akkor is szabad akaratod van. Ha meg olyan férfit választasz, aki szarrá ver, az a te hibád, nem ez van? "Te választottad."?"

Ugye mennyire egyszerű azt bemásolni amit te írtál, csak kicserélni a nőt férfira, a durcit meg verésre?

Pont te kampányolsz itt a mesterséges intelligencia ellen aztán most te mondod hogy jajj mi van ha szarrá verik... én ezért mondtam hogy mindenki válasszon, te meg itt "szánod" aki nem jó egy embernek se most meg már egyből átállsz a másik oldalra.

Magad a saját érved mellett állj ki:D

2018. márc. 3. 14:07
 43/45 anonim ***** válasza:
61%

Jaj... nem értetted az iróniát? Pont azért írtam, mert a nőknek mindig ezt írják, ha verik őket. Annyival elintézik, hogy "te választottad!". Azért van ott az idézőjel.

Rámutattam arra, hogy a férfiaknak ritkán mondják, hogy a választásaikért ők a felelősek. Engem nem érdekel, ha valaki ezt vagy azt mondja, csak akkor mindkét nemnél mondja ugyanazt.

2018. márc. 3. 14:18
 44/45 anonim ***** válasza:

A nőknek is ugyan úgy joguk lenne ilyen lehetőség mellett dönteni mint egy férfinak. Ha azt nézed mennyi nő élhetne boldogabban mint valami részeges állattal aki veri, egy olyan géppel aki a saját igényei szerint bizonyos szintig befolyásolható akkor azért más a helyzet?

Amúgy közelítsd meg így a helyzetet:

Ha lenne egy kutyád, a kutyád meghalna és klónoznák akkor őt is tudnád szeretni?

Ha őt tudnád szeretni egy ugyan olyan állatot aki ugyan úgy viselkedik csak gép őt tudnád?

Innét azért már nem nagy ugrás az emberi klón majd az az AI által vezért emberi robot.

2018. márc. 3. 14:18
 45/45 anonim ***** válasza:

Annyira sokat nem olvasgatok ilyen témában, így valóban nem vettem gondoltam az idézőjel mivoltára:)

A verésnél pedig a nép viszonylag agresszívan lép fel mivel a cselekmény is agresszív, ezáltal nem tudnak vele mit tenni mivel a családon belüli erőszak csak bekövetkezés után kezelhető előre sajnos nem. Tehát a megoldás csak a kilépés lehet.

Durcizás esetén ami inkább passzív agresszív jóval finomabban az emberek véleménye főleg 1-2-3 eseménynél míg 1 verésnél durvább. (bár ha nő ver férfit az általában nem olyan súlyos mint fordítva)

A lényeg hogy bárki választhatna és nem kellene a teljes magánytól tartania, ami azért nagy visszatartó erő, főleg bizonyos együtt töltött idő után.

Illetve a bántalmazott nőknek az önbizalma általában nagyon alacsony és rettegnek is a további fenyegetésektől így az ő helyzetük hatványozottan nehezebb mint egy durcizás ez igaz.

2018. márc. 3. 14:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!