Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti belemennétek egy családos férfival való kapcsolatba ha szerelem lenne első látásra?
Én nem tudom mit tegyek. Ő minden amire vágyom. Egy gyerekük van.
De egyébként mindegy hogy mit teszek ígyis úgyis szenvedni fogok.
Te nem figyelsz. Nem csak meddő erkölcsi vitát folytattam, hanem megindokoltam, hogy MEGÉRI tisztességesen viselkedni, mert kevesebb fájdalommal jár, mint vágyakozással és reménykedéssel eltölteni hat napot, hogy aztán a hetedik napon pár órát együtt tölts valakivel, aki minden létező embernek letagad téged. Sokkal jobb a hivatalos pároddal elmenni nyaralni vagy családi eseményre, mint mindenkinek azt hazudni, hogy nincs senkid. Sokkal jobb felszabadultnak és őszintének lenni, mint titkolózni. Sokkal jobb akkor ráírni a párodra, amikor csak akarsz, sokkal jobb rövid időn belül összeköltözni vele és egymás támaszának lenni, mint egyedül vagy 30 évesen is a szüleiddel karácsonyozni. Nem sorolom tovább.
És valóban úgy gondolom, hogy a puszta praktikumon felül érdemes odafigyelni erkölcsi szempontokra is. Emiatt most kirekesztő szemétláda vagyok? Komolyan nekem kell mentegetőznöm?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!