Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány olyan embert tudsz mondani aki a szokásos "éld ki magad"-ra nem hallgatva bent tudott maradni az első v második kapcsolatában?
Imádom ezt az "éld ki magad" mondatot. :D :D :D
Ergó, akkor d..gj fűvel-fával, bulizz orrba-szájba, légy részeg minden hétvégén, akár drogozz is, ne foglalkozz semmivel, se a jövőddel..stb.
Tudod, aki egy kapcsolatban megkap mindent, az miért vágyna más valakire?
Szüleidtől milyen példát láttál?
Ennek az "éld ki magad" mondatnak semmi értelme sincs. Csak az éretlen kisgyerekek dobálóznak ezzel, akik nem vállalnak felelősséget semmiért.
Kérdésre a válasz: Sok embert ismerek, aki boldog és harmonikus kapcsolatban van.
Az is számít, ha benne maradtak, de félremennek?
Első, ez neked is szól, nem tudhatod, mi folyik a háttérben?
Nem a negatívra összpontosítok.
Egyébként pedig akkor ennyi erővel senkiről se tudunk semmit, hisz mindenki csak a jobbik énjét mutatja a külvilág felé. Akkor nem is lehet soha megállapítani, hogy mennyi jó és mennyi rossz kapcsolat van.
Én a negyedik kapcsolatomban vagyok, az első 3 azért ért véget, mert a pasik több év után valahogy mindig elfelejtették közölni, hogy ők ezt nem gondolják már úgy igazán komolyan és vagy félredugtak, vagy csak úgy felszívódtak, ki sem mondva a szakítást.
Nem gondolom, hogy én ki akartam élni magam, de mégse jött össze az első két kapcsolat se. Na magamhoz hasonló embert sokat ismerek, olyat aki kifejezetten csak skalpokat vadászik, keveset. Szerintem elég szerencsés az az ember, akinek az első kettő kapcsolata közül lesz az életre szóló is.
félremenés nélkül értettem..
szüleimtől tökéletes példát láttam..
és köszi a válaszokat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!