Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyi idő volt míg beleszeret...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő volt míg beleszerettel a párodba?

Figyelt kérdés

2021. szept. 12. 12:52
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
0%
Nemtom 🤷🏼‍♂️ 48F
2021. szept. 12. 12:53
 2/16 anonim ***** válasza:
82%

Ez mindent elmond:

[link]

2021. szept. 12. 12:53
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit több, mint 2 hónapja ismertem mikor összejöttünk, akkor már voltak iránta érzéseim. Szerelem pontosan nem tudom mikor lett belőle.
2021. szept. 12. 12:58
 4/16 anonim ***** válasza:
91%

Ez sosem egyik pillanatról a másikra történik, nálam legalábbis nem, hanem fokozatosan alakul ki. Előző kapcsolatomból nem tudnék mondani egy pillanatot, amikor azt mondtam, hogy na most beleszerettem... azt tudom, hogy kb. fél év után éreztem valami nagyon-nagyon mély szerelmet iránta, olyat, amilyet korábban soha. Ennek az érzésnek az emléke rögzült bennem, tényleg óriási szerelem volt.

Most alakuló kapcsolatban vagyok valakivel és néha, pillanatokra elönt az érzés, hogy szeretem, vagy hogy tudnám szeretni... de ezek csak pillanatok, amikor összebújunk vagy szexelünk, tehát intim helyzetben.

Ha nem vagyunk együtt, akkor leginkább csak jó érzéssel gondolok rá, picit hiányzik, de lekötöm magam mással, néha bevillannak kellemes érzések a legutóbbi találkozóról, megörülök neki, ha rámír... ezt még nem nevezném szerelemnek, de határozottan kellemes érzés. Valószínűnek tartom, hogy idővel elmélyül, mert azt egyértelműen érzem, hogy bele tudnék szeretni.

2021. szept. 12. 12:59
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
4. vagyok és azt még hozzátenném, hogy az előző kapcsolatomban a páromat már ismertem akkor jó ideje, mikor összejöttünk, mindig is vonzódtam hozzá, de ha úgy vesszük, akkor a megismerkedésünktől számítva egy év múlva tudtam egészen biztosan, hogy szerelmes vagyok.
2021. szept. 12. 13:01
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Pár hét
2021. szept. 12. 13:31
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

De ez a dal egy be nem teljesült szerelemről szól.

Jó zene.

...van akitől jó néven tudnám venni...

2021. szept. 12. 13:46
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Nincs időhöz kötve
2021. szept. 12. 14:23
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Első randin már tudtam, hogy bele fogok szeretni. Működött a kémia. 4-5 hét kellett, hogy tudjam, szerelmes vagyok,ez már nem csak fellángolás.
2021. szept. 12. 14:45
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Pár hét után már tudtam, hogy odavagyok érte.

Sajnos nem feltétlenül érzem ezt kölcsönösnek...

2021. szept. 12. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!