Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Újra és újra beleszeretni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Újra és újra beleszeretni a párodba, te is így vagy ezzel?

Figyelt kérdés
Egyszerűen a mai napig megdöbbenek, pedig 10 éve hogy összejöttünk, de még mindig így vagyok vele, hogy: teljesen megszokom őt, olyan átlagos természetes dolog, hogy itt van az oldalamon, mennek az unalmas hétköznapok. Aztán valamit csinál, mond, vagy csak kicsit szexis lesz, és újra érzem hogy odáig vagyok, fellángol bennem valami, és le vagyok nyűgözve tőle, persze ez nem az a szerelem ami fiatal korban van. Nem akarok nyálas lenni. Sokszor vesztünk is össze, volt hogy nagyon is, de mindig újra és újra azt érzem, hogy Ő AZ 😍 pedig azt hittem minden kapcsolat egyszer ellaposodik. Nem villogni akarok, az érdekelne hogy hosszú párkapcsolatokban más is érzi-e ezt, vagy nekik ez egy állandó valami? Érdekelne az emberek véleménye erről.

2021. jún. 26. 01:51
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
92%
Lassan 30 év után is ilyen. 😊 Néha már-már ciki, hogy mennyire kamaszosan tudok érte rajongani még mindig. 😄
2021. jún. 26. 02:20
 2/14 anonim ***** válasza:
65%
Hát tud hullámzó lenni. Nálunk ez úgy volt, hogy az elején 1,5 évig dúlt a l'amour, aztán ő elkezdett leválni, én meg szenvedtem ettől. Én szerelmes voltam, ő már nem tűnt annak. Olyan 5-6 év után már én sem lángolást éreztem, hanem valami megnyugtató melegséget. Van bennem egy kép, ahogy a pár hónapos kislányunk fekszik a térdén, fogja a két pici kezet és szerelmesen gügyörésznek egymással és ahogy egymásra néznek, az a szerelem magasfoka, én pedig gyönyörködöm bennük és azt érzem, hogy most lett teljes az életem, a családom és egész életemben rájuk vártam. Kár, hogy olyan rövid ideig tartott, de ez az érzés szebb volt, mint bármilyen lángolás az elején. Aztán kiszerettem belőle, ő átnézett rajtam és 1,5 év múlva beleszerettem másba. Na akkor jött vissza nála a lángolás, még az elején se viselkedett olyan szerelmesen, mint akkor. De nálam akkor már rég vége volt, onnan kezdve pedig, hogy valaki más iránt vannak érzéseim, onnan kezdve nálam nincs visszaút.
2021. jún. 26. 02:20
 3/14 A kérdező kommentje:
Köszi nektek, #2 nemtom ki pontozott le, szerintem tök jó amit írtál, bár szomorú
2021. jún. 26. 03:26
 4/14 anonim ***** válasza:
76%

Èn kizárólag csak a mostani párommal érzem ezt hogy ingadozóak az érzelmeim.

És sajnálom nagyon.

Ha minden rendben van, valahogy kezd minden elmúlni bennem, úgy nagyon mondanom sincs mit neki meg nem is tudom mintha nem lenne bennem adrenalin ami hajtana hozzá, a szexet se kívánom, belul mintha nem lenne motorja az egésznek, saját magamnak is ijesztő hogy mekkora sivárság kesz bennem mint aki fakír, de ha jön vmi balhé, meginog az egész, akkor meg olyan hősszerelmes leszek, aki az utolsókig is küzd, hogy erősítse, rendbe hozza a dolgokat es utána is még szerelmes vagyok egy darabig.

Másnál soha nem voltak valahogy ilyen érzelmi hullámaim, nekem önmagammal szemben is, ez egy teljesen ismeretlen meglepő érzés.hogy én ilyen lennèk? Aki hoo szeret hol nem? Vagy ez mi?

2021. jún. 26. 07:24
 5/14 anonim ***** válasza:
46%
Nem mindenkinél működik ezek szerint. Én 29 éve élek kapcsolatban, de már egyáltalán nem szeretem a párom 🤷‍♂️ 48F
2021. jún. 26. 09:29
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is pont így vagyok ezzel, mint te, kérdező :) Az unalmas hétköznapokban olyan természetes, megnyugtató a jelenléte, de nem az a hűdemilyen lángoló rajongás van bennem iránta, hanem tényleg egy ilyen nyugodt melegség, ragaszkodás, szeretet. Aztán csinál valamit, mond valamit, megnevettet, mittudomén, és így megint csak nézem és azt látom, hogy bazz, én szerelmes vagyok, de fülig :D Mondjuk nem szoktunk veszekedni, de csak 7 éve vagyunk együtt, lehet, ez majd később változik, nem tudom. Mindenesetre most én is azt érzem, hogy teljes az életem, hogy nélküle nem tudnám elképzelni és hogy boldog vagyok :) Főleg, amikor hármasban vagyunk és csinálunk valami programot a kislányunkkal. Na akkor aztán úgy érzem, hogy a mellkasomban mindjárt kidurran a boldogságbuborék, mert már nincs hova tovább dagadnia :D
2021. jún. 26. 10:34
 7/14 anonim ***** válasza:
86%
Hát nálunk aztán nulla az érzelem. Sokkal jobban érzem magam egyedül mint vele. Se szex(megtiltotta), se odafigyelés se semmi. Igazi bunkó agyhalott büdös paraszt, pedig nőnemű.
2021. jún. 26. 11:20
 8/14 anonim ***** válasza:
86%
Én is így vagyok ahogy leírod.Mennek az átlagos hétköznapok, szeretetben, vitában...majd időről-időre megmagyarázhatatlan, hogy mitől, de újra beleszeretek. Ilyenkor képes vagyok elolvadni egy mozdulatától, a nevetésétől, egy szavától...Pedig volt egy igen hosszú, több évig tartó hullámvölgyünk, tehát nem gondoltam, hogy helyre jön még a házasságunk, de mégis. Bő húsz év elteltével is.
2021. jún. 26. 22:17
 9/14 A kérdező kommentje:
Örülök a jó válaszoknak, köszi hogy írtatok 🤗
2021. jún. 26. 22:38
 10/14 anonim ***** válasza:
86%
Én a napi sokszori ilyenben hiszek. Az érzelmek csak egyre jobbak lesznek. Ugyanazzal a partnerrel jobb lesz a szerelem 26 évesen, mint 16 évesen.
2021. jún. 28. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!